Monthly Archives: August 2013

Vår lille stjerne

Dagens blogginnlegg er et resultat av masing fra min mellomste datter, som synes det er på sin plass at mamma legger ut “filmen hennes”. Vi burde kanskje realitetsorientere henne litt her, men siden det er hun som står for snakkingen og som har fått hovedfokus så skal hun få leve litt på den…

Jeg legger vanligvis ikke ut bilder av andre barn uten å ha spurt om tillatelse, men i dette tilfelle så ligger filmen på Bergen kommune sine hjemmeside, og alle foreldre må derfor ha gitt grønt lys til at den offentliggjøres. Siden budskapet absolutt er av betydning så gjengir jeg den med god samvittighet her:

Utbygging: Status uke 26

Egentlig burde jeg sittet her og vært en smule skuffet nå, men utrolig nok så er jeg ikke det. Grunnen til de potensielle skuffelsene har sammenheng med forrige ukes forventninger om at malerne skulle vært godt igang nå, for det er de ikke. Jeg har faktisk ikke sett snurten av en maler hele uken, men det har faktisk vært litt herlig. For ting har skjedd, og alt er kommet såpass i orden at tilværelsen fungerer greit, og dermed så var det deilig med noen dager i fred og ro. Det trengtes egentlig nå – så får vi heller leve med at malerne først kommer neste uke…. (for det håper vi virkelig at de gjør!!!!)

Uken startet intensivt med at to elektrikere og to snekkere var på plass mandags morgen, og med fire menn jobbende både mandagen og tirsdagen så ble igjen mye (for oss) usynlig arbeid gjort. Til gjengjeld så vet vi at alt inne i veggene er som det skal; tror ikke det kan være en ledning igjen i huset som ikke er skiftet nå. Dermed kunne alle overflater også gjøres ferdig, så når malerne er ferdige er det bare å koble til spotter og brytere og så regner vi med at ting vil gå fort (erfaringsmessig må jeg nok bite dette i meg senere, for så langt er det lite som har gått spesielt fort :-) )

Mulig vi ut over uken fikk en smule panikk over tanken på å miste våre faste snekkere, ikke vet jeg, men i det de var i ferd med å gjøre seg ferdige så fant vi nye oppgaver til dem; skifte dør og karmer på soverommet oppe, samt skifte taket i stuen. Når vi flyttet inn her for over syv år siden så gjorde vi mye i overetasjen, men taket lot vi være. Dette har irritert meg siden, og selv om vi har skrubbet og vasket flere ganger så har det bare blitt mer og mer skjoldete med årene. Siden vi har kviet oss til å måtte opp med stilas over trappen, så har det blitt til at malingen har latt vente på seg (mulig det faktum at jeg etter å ha malt taket i vår forrige leilighet lovet meg selv; aldri mer! også har spilt inn). Iallefall, vi gjorde iallefall kort prosess og fikk skiftet hele taket. Det ble faktisk ikke noe dyrere enn å få noen til å male det for oss. Så nå er det gjort, og det er blitt mye lysere i stuen. Kjempeherlig, og jeg synes derfor jeg har all grunn til å være fornøyd denne uken :-)

Hadde ikke drømt om at forskjellen skulle være så stor..... Ei heller at de gamle platene var så mørke....

Hadde ikke drømt om at forskjellen skulle være så stor….. Ei heller at de gamle platene var så mørke….

En ting jeg ikke er like fornøyd med er mangelen på gardiner nede. Jeg bestilte lamellgardiner på mål til skyvedøren, og ble lovet å ha dem etter to uker. Mandag ringte de imidlertid og fortalte at det virket som om pakken min var blitt borte i posten…. Arg, er det mulig?? Dermed må vi fortsett smøre oss med tålmodighet her, og tåle litt innsyn i kjellerstuen en periode til….

Andre – og mer positive – ting som er blitt gjort er å få på plass døren til boden ute, samt ryddet ferdig alt både inne og ute. Sistnevnte gjorde at vi fikk et helt annet inntrykk av størrelsen på uteplassen, og vi gleder oss over å se at den ble større enn først antatt. Kjekt når det går den veien :-) Nå gjelder det bare å vente på at platen ute skal bli støpt. Ting går iallefall fremover, fortsatt med små steg, men det nærmer seg nå…..

Lenge siden det har vært så ryddig her.....

Lenge siden det har vært så ryddig her…..

Ønsker dere alle en fortsatt finfin helg ;-)  

Det gjelder å nyte siste rest av sommer 🙂

Det er få ting som gir meg så gode assosiasjoner som tanken på spa! Samtidig så er det bare til å innrømme de harde fakta; det blir som oftest med tanken, og jeg husker ikke sist det skjedde. Eller jo, jeg tror det må ha vært i forbindelse med utdrikningslaget mitt for over 7 år siden (at jeg i løpet av behandlingen ble gradvis dårligere – uten å ha begynt på drikkingen – og endte opp alene på et hotellrom med skikkelig omgangssyke er en annen historie).

I mangel på prioriteringer av drømmen, så gjelder det å skape de rette øyeblikkene når det passer seg slik hjemme. I dag passer det seg slik, og da skal det ikke mer til enn litt sol, en solstol, en bøtte med vann, lekkert badesalt fra en god venninne og noen roseblader. Hvem sa det ikke går an å unne seg litt luksus på en helt vanlig mandag?

fotbad

En strålende sensommerdag til dere alle – jeg nyter den iallefall til fulle, og satser på at føttene nå har fått det lille ekstra før de snart skal tilbake i sokker og sko etterhvert som sommeren går mot slutten  🙂

Tid for bading – eller kanskje ikke……

Jentene var svært begeistret når tur til badestranden stod på agendaen i går. Jeg innrømmer først som sist at dette er noe vi er lite flinke til å gjøre når vi er her hjemme i Norge; bading i sjøen er blitt en syden greie….. Uansett, i går ble iallefall malingskosten lagt på vent og bikinien funnet frem (kanskje de små burde sett tegningen når de voksne lot badetøyet være igjen hjemme…). Begeistringen var stor hos alle tre, endelig skulle det bli bading! Etter å ha tibringt 2 uker under Spanias sol, var det imidlertid tydelig at realtiteten ikke helt stod til forventningene. Vannet var kaldt!

Litt skeptsike - dette var kaldere enn forventet.....

Litt skeptsike – dette var kaldere enn forventet…..

Eldstemann er som alltid en tøffing og svømte etterhvert rundt

Familiens tøffeste!

Familiens tøffeste!

6 åringens begeistring økte flere hakk når hun fikk øye på slengdissen like i nærheten

Andre synes dette var supert

Andre synes dette var supert

Yngstemann synes det var best å sitte under et teppe og betrakte det hele. Selv om de små etter ikke alt for lenge var klare for å begi seg hjemmover, var de strålende fornøyde i etterkant. For oss voksne skal vi huske til neste gang at det ikke alltid er så mye som skal til……

Utbygging: Status uke 25

Mandagen kom, elektrikeren kom, lykke!!! Mye ble gjort denne dagen og vi kjente humøret stige. Det ble imidlertid en kortvarig glede (på flere måter). For en annen ting som ble gjort denne dagen var at deler av flisene i gangen ble hugget opp, noe som bokstavelig talt var en skikkelig dritt jobb, og resulterte i at hele huset ble fullt av støv. Resten av dagen gikk dermed med på å skure og vaske; stemningen var dårlig, humøret på bunn, og gleden over elektrikeren borte!

Innen vi var kommet opp trappen var alt av godt humør borte....

Innen vi var kommet opp trappen var alt av godt humør borte….

Et aldri så lite før/ etter bilde (om noen lurer venstre sko er tørket av :-) )

Et aldri så lite før/ etter bilde. Om noen lurer så er venstre sko tørket av. Sko, gulv og luften ikke; det utydelige bilde er ikke bare et resultat av dårlig mobilkamera…..

Tirsdagen kom, elektrikeren kom ikke, humøret sank til nye lavmål! Ok, hun kom ikke fordi hun var syk, og det er jo en fullgod og akseptert forklaring, men dessverre for vår fremgang her så var hun syk hele uken – og ingen vikar var tilgjengelig. Da hjelper det ikke at det har vært mellom 2 og 3 menn jobbende inne hver dag, og at det har vært andre innom for å lage trappen ferdig ute. For ja status er at mye har skjedd denne uken, men om elektrikeren hadde fått gjort seg ferdig som planlagt, så hadde alt vært ferdig (Ok, ikke alt, som i altalt, men alt som i at det var sparkling, maling, listing og gulv igjen…..)

Nå er det ikke meningen at dette skal bli nok et syteinnlegg, så om jeg skal flytte fokus til det positive, så er det faktisk mye å ta av. Vi har hele tiden vært kjempefornøyde med entrenpenøren vi bruker, og det er vi fortsatt. De gjør en flott jobb, og nå har de virkelig forstått at vi er lei og møtt oss med å sette inn flere folk. Det er absolutt ikke deres feil at elektrikeren ikke kom, og vi lever nå i håpet om at ting kommer til å gå fort fremover. (Klamre oss iallefall til håpet mens vi lader opp til å skulle holde ut ytterligere uker uten bad når vi setter igang prosjektene der. Trøster oss med at når julen kommer, da er nok sikkert alt så mye bedre….. tror vi)

Iallefall, av ting som faktisk er blitt gjort denne uken, så kan jeg nevne den nye nye glassdøren på kjøkkenet.

Satsers på at listene også snart kommer på plass....

Satser på at listene også snart kommer på plass….

Nede er alt gipset og platet, vinduskarmene er foret ut, og de to resterende barnerommene, walk inn garderoben og gangen er klare til å sparkles og males.

Den observante leser kan - i tillegg til alt rotet - se den nye trappen ute :-)

Den observante leser kan – i tillegg til alt rotet – se den nye trappen ute :-)

Taket i gangen er revet, og alt er dermed klart til at også de siste spottene skal bli montert, og nytt tak komme på plass.

uke253

Fortsatt sitter mye av støvet fra mandagen i. For selv om både teppe og sofaputer har tilbringt tid på terrassen til lufting, og mye vasking har forekommet så føles det litt som om støvet aldri helt forsvinner, og vi har fortsatt en jobb å gjøre. I tillegg så gjør de uferdige rommene at det ikke er mulig å rydde over alt (blant annet ikke i gangen som vi må gjennom for å komme inn), og støv blir lett dradd fra et sted til et annet.

Siden helgen til nå har vært strålende så har dører kunnet stå oppe til en hver tid, og vi har lagt alt av planer på hyllen til fordel for terrassekos. I dag er planen å få gjort deler av den resterende maler jobben ute. Siden spottene der ikke er kommet på plass, og kassene de skal inn i dermed ikke er ferdig, så vil det bli litt malejobb igjen, men det gir oss en god grunn til å kunne nyte fremfor å jobbe. Ikke verst det heller!! Neste uke kommer forhåpentligvis elektrikeren og vi ser frem til at det siste arbeidet skal bli ferdig, i tillegg satser vi på at ingen ting skjærer seg og at malerene kommer som planlagt. I så tilfelle vil vi ta et stort skritt på vei mot det ferdige resultatet.

En riktig god søndag til alle flotte lesere :-)

DIY: Nytt speil til kjellerstuen

Når vi for over 10 år siden kjøpte leilighet, så var en av de første tingen vi fikk på plass et nytt speil i gangen. Etter å ha leid tidligere så hadde vi sofa, seng osv, men speilet ble kjøpt spesielt til vårt nye hjem. Den gangen hang det horisontalt.

Speilet ble med oss videre når vi flyttet dit vi bor i dag. Det endret form til å henge vertikalt, og passet dermed greit mellom to dører i gangen nede. Der har det hengt de siste 7 årene. Helt til nå…..

Som de fleste vel har fått med seg så holder vi på med omfattende ombygginger. I denne fasen så trenger vi mye nytt. Siden vi tidligere ikke har vært helt bestemte på om vi skulle flytte eller bygge ut det eksisterende, så er mye blitt satt på vent, og vi har kapt kjøpt en ting på mange år. Dette må det kompanseres for nå, og til tider føles det som om pengene renner ut. Plutselig trenger vi alt; nye skap, seng, skrivepulter, sofa, seksjoner, tv etc. Listen er lang, og det er greit å kunne bruke noe av det vi har, samtidig som vi ønsker at det skal passe inn med alt det nye. For å få dette til så har “gangspeilet” fått en aldri så liten makeover.

Slik så det ut

Slik så det ut

Det en gang mørkegrå speilet, fikk en omgang med sølv spray fra Pandura hobby….

Litt enkel utstyr (og enkle omgivelser, det griser litt, men for har vi de perfekte omgivelsene til å skulle gjennomføre slike prosjekt :-)

Litt enkelt utstyr (og enkle omgivelser – det griser litt – men for tiden har vi de perfekte omgivelsene til å skulle gjennomføre slike prosjekt :-)

……. og vips, slik ser det ut nå:

Etter en rask overhaling ser speilet slik ut....

Etter en rask overhaling ser speilet slik ut….

Speilet er kommet tilbake til sin horisontale begynnelse, og henger i dag fint plassert over sovesofaen i kjellerstuen. Enkelt, kjapt og billig.

Skolestart

I går var dagen endelig kommet; 6 åringen vår hadde sin første skoledag!! For de av dere som følger bloggen min så har det blitt noen innlegg om veien frem mot dette tidligere, og det er ikke fritt for at – som for skolestartere  flest – dette var en dag 6 åringen har sett frem til lenge. Med nytt lilla penal og matchende skolesekk så var go jenten klar for sin nye hverdag, og timen frem mot 11.30 sneglet seg frem for henne :-)

Når det endelig var klart til å komme seg avgårde var det iallefall en spent jente som løp ned til sin beste venninne slik at vi alle kunne slå følge.

Bestevenner klare for første skoledag

Bestevenner klare for første skoledag

For oss mammaene er det heller ikke fritt for at det var litt ekstra spesielt å se jentene våre glede seg over både hverandre, og å skulle få dele denne dagen sammen. I 1985 var det nemlig vi to som spente og forventingesfulle troppet opp i første klasse ved Krokane skule. Vi kjente hverandre riktignok ikke før dette, men hadde full klaff fra dag en :-) Snakk om flaks!!!

Små steg på vei mot en stor ny verden.....

Små steg på vei mot en stor ny hverdag…..

Vi håper sterkt at jentene våre skal få like mange gode minner fra årene de har i vente som det vi har hatt…… At dette ble en bra start på skoletilværelsen er det iallefall ingen tvil om :-)

En strålende fornøyd skolejente; første dag svarte til forventningene :-)

En strålende fornøyd skolejente; første dag svarte til forventningene :-)

6 åringen vår har forresten lenge hatt interesse for tall og bokstaver, og hun sitter ofte med hodet i en notatbok og noterer. Jeg skulle ønske jeg kunne si at tiden i større grad gav rom til å sitte mer sammen med henne, men dessverre er det ikke slik. En app som da er grei å prøve seg frem med – både med  bokstaver og ord – er Skriv og lær 2. Når jeg først lastet den ned så lurte jeg på om den var litt vel enkel og kjedelig (svært enkel grafikk), men der tok jeg feil. Skolestarteren sitter mye og skriver, og der jeg ser nostalgien i å skrive på skrivemaskin (bildet på skjermen er formet som dette), så synes hun det er spennende med dette ukjente hun kan skrive på. Iallefall en god app som vi gjerne anbefaler til andre på samme alder, da den er konkret rettet mot bokstaver og ord, uten så mange andre forstyrrende momenter.

Payback time!

Når vår eldste datter hadde sin første bursdag for over 8 år siden, så mente min beste venninne at det var tid for at hun fikk ta del i en tradisjon fra hennes familie; at ett års jubulanten skulle få sin egen kake, og mulighet til å spise den akkurat slik hun ville! Min venninne hadde derfor laget en kake dekket av krem og bær til bursdagsbarnet, som utvilsomt satt stor pris på denne herligheten. Jeg husker enda de fornøyde hvinene  fra henne som gjorde at jeg ikke kunne annet enn la meg begeistre, samtidig som jeg kjente panikken over krem og kakerester som etterhvert ikke bare dekket bursdagsjenten, men også en betydelig radius fra hennes sittepunkt. Av en eller annen grunn så er det kun eldstemann som har fått ta del i denne tradisjonen (og jeg innrømmer først som sist at en del av meg er litt glad for det).

Uansett, i dag fulgte min venninnes yngste barn 1 år, og jeg tenkte det var på tide å reinnføre denne tradisjonen!! (det har selvfølgelig ingen ting med at vi ikke har flere 1 årsdager å feire her hos oss :-D ). Så den lille prinsessen fikk sin egen kake for anledningen. Jeg skal ikke skryte på meg å ha laget et prakteksemplar, for i denne sammenheng så føler jeg at det er tanken som teller (hehe). Men en ferdiglaget kakebunn, nugatti, krem blandet med syltetøy og litt kakepynt gav dette resultatet:

kake1

Jeg føler at entusiasmen hos min gode venn var mindre i dag enn i 2005, og hun hevdet til og med at det bare var tull at dette var en tradisjon, men noe hun hadde funnet på der og da (hallo, tenke å holde meg for narr i alle disse årene ;-) ) men bursdagbarnet selv var iallefall svært så fornøyd, og hun tok seg god tid til å utforske kaken sin

kake4 kake5kake3

I det hele tatt synes både stor og liten at det var en super feiring av ett års jubulanten, men i mitt stille sinn så er jeg takknemlig for at dette ikke vil kunne gjentaes hjemme hos oss :-D

En fortsatt strålende bursdag til skjønneste lille I….

Utbygging: Status uke 24

Dette har kanskje vært den utbyggingsuken til nå der jeg har kjent på at jeg virkelig er begynt å bli lei! Nå er jeg klar for at ting skal bli ferdig, og at vi skal få hjemmet vårt tilbake!!

Uken startet bra. Selv om det kun var en mann der (den andre har fortsatt noen dager igjen av fødselspermisjonen). Mandagen ble flere vegger revet, og de siste bitene av hvordan det hele vil bli begynte å falle på plass. Det var imidlertid helt klart at mye ville måtte havne på vent om ikke elektrikeren kom – og han kom ikke som avtalt på mandag. Når dagen var ferdig hang derfor ledninger og sikringsskap og slang, og ting føltes en smule kaotisk…..

Iallefall åpent og romselig :-)

Iallefall åpent og romselig, selv med sikringsskap og brytere som henger og dingler i hytt og pine :-)

Elektrikeren kom heller ikke som avtalt på tirsdag, men arbeidet gikk sakte fremover. Flere nye vegger kom på plass, og de eksisterende gulvflisene ble hugget opp der vi visste at rør skulle ned.

Onsdag gikk, og alle ventet fortsatt på at elektrikeren skulle komme. Om ettermiddagen fikk vi imidlertid beskjed om at han ikke kom, og at han ikke kom til å komme – kapasiteten var rett og slett sprengt. Konsekvensen ville i så fall være at ting stoppet opp i 2 uker. Stoppe opp i to uker!!! Jeg vekslet mellom å kjenne panikken ta meg og tårene presse. Her ser ikke ut! Ungene ligger på et, ja tildels, ferdig rom, men vi mangler strøm i store deler av huset, og det begynner å bli kaldt uten varmekabler. Gulvene er dekket med et tynt lag av gipsstøv, og motivasjonen til å gjøre noe med det er like null. Det er rett og slett ingen vits. Nå er skillene mellom ny og gammel del såpass utvisket at det er umulig å hindre at støv fra den uferdige delen sprer seg til resten av huset, særlig siden jentene sover i den nye delen, noe som gjør at alt må stå åpent. Jeg kjente derfor panikken. To uker i dette kaoset? Umulig!

En rask telefon til den ansvarlige hos utbygger viste at også han var enig, og heldigvis klarte han å få ordnet opp i det. Torsdag ettermiddag kom det derfor endelig inn en elektriker som fikk oversikt over av som skal gjøres. Etter at han gikk torsdagen oppdaget vi at det ikke var strøm på noen av badene, vaskerommet eller gangen nede. Med et sikringsskap som hang og dinglet, og ledninger fra de ødelagte kablene stikkende ut (ja, det er ikke lett å skulle fjerne eksisterende fliser fra gulv med varmekabler uten å ødelegge kablene; så nok en ting som må ordnes…) så turde vi rett og slett ikke å gjøre noe. At det ikke er sommer ute, og at vi generelt sett er godt vant med elektrisitet og varme fikk vi iallefall en tydelig bekreftelse på etterhvert som tempraturen sank til et nytt lavmål. Humøret var ikke på topp!

De siste veggene inn til et av soverommene og garderoben er nå endelig på plass

De siste veggene inn til et av soverommene og garderoben er nå endelig på plass

Heldigvis så hadde nok elektrikerene bestemt seg for å gjøre det godt igjen, og de troppet opp tre mann på fredag (ok, en av dem var kvinne, men det får være måte på flisespikkeri i et innlegg som i beste fall går under betegnelsen sytete) og mye ble gjort. Humøret inn i helgen steg litt, men bare litt, for det trengtes kun et blikk i taket på stuen for å se at jeg ikke hadde fått de spottene jeg ville ha. Det var omtrent den eneste tingen jeg har hatt klare formeninger om når det gjelder det elektriske; jeg VIL ha spotter som lar seg justere. Det hadde vi ikke fått, men det er forhåpentligvis ikke det verste å ordne opp i….

Det er iallefall herlig å endelig få strøm i de ferdige rommene, og når man ser bort i fra de gale spottene, så er to rom ferdige og vi har så smått kunnet gå igang med innredningen. Sofesofa, litt puter og ny reol er kommet på plass, og rommet begynner å ligne en liten stue. Nye liftgardiner er bestilt, og vil snart være på plass (to ukers leveringstid). Nytt tv opp er kommet i hus, og den gamle tv´n oppe er klar for å flyttest ned (når bare Canal Digital har vært her og lagt inn klabler i uttakene). Litt er altså begynt å komme på plass, og etterhvert som ting går fremover kommer ytterligere ideer til og vi begynner å få et klarer bilde av hvordan vi vil ha det :-) Klamrer oss derfor til tanken om at det skal bli bra etterhvert!! Og her snakker vi etterhvert! For statusen i helgen har vært at vårt soverom mangler strøm, canal digital fungerer dårlig (og det under starten på fotballsesongen i England ;-) ) og internett kan i beste fall kalles ustabilt!! Jeg gjentar som jeg sa innledningsvis; vi er lei!!

Litt nakent enda, men det er iallefall en begynnelse.......

Litt nakent enda, men det er iallefall en begynnelse…….

Ps! Vi har forresten hatt inne en rørlegger for å se på baderomsstatusen, og som resten av uken var heller ikke det så mye å rope hurra for. Eller det spørs selvfølgelig fra hvilken siden man ser det fra. De som skal gjøre jobben blir nok gjerne mer fornøyde enn vi som skal ta regningene, for mer spesifikk enn å fortelle at dette ville bli svært dyrt var han ikke. Jippi. Det blir nok mye nudler og grøt i tiden som kommer :-)

Kommende trubadurer???

De to eldste jentene har en stund etterspurt å få begynne å spille et instrument. Eldstejenten har egentlig snakket mye om tverrfløyte, men også gitar har vært noe hun har vist interesse for. 6 åringen er vant med gitar fra barnehagen, og har flere ganger ønsket å ta med hjem sin fars gamle når hun er på besøk hos besteforeldrene. Som alltid på denne tiden av året, så er hvilke fritidsaktiviteter barna skal delta på et tema. I den forbindelse så snakket vi skikkelig om å skulle begynne med musikkundervisning, og endte opp med å melde de to eldste på kurs hos Arna og Åsane Kulturskole.

Med ledige plasser som venter dem fra september av, så er det ingen vei utenom å gå til investering av to gitarer. Idag var det derfor gitarjakt i byen som stod for tur. Vi voksne hadde sjekket ut litt i forhold til pris og muligheter på nettet i forkant, og jeg var inne på tanken om å bestille gitarer direkte fra en netthandel. Det var derfor mer tilfeldigheter enn et konkret mål som gjorde at vi havnet opp hos 4sound ytterst i Strandgaten. Men for et godt valg! Til tross for at butikken egentlig var ganske så full, så møtte vi en kjempehyggelig og servicinstilt jente som fant gitarer til begge jentene, og lot dem prøve dem skikkelig ut hver for seg.

En 3/4 srørrelse viste seg å være perfekt

En 3/4 størrelse viste seg å være perfekt til 6 åringen

Dyp konsentrasjon

9 åringen kunne gå for en gitar i full størrelse

Deretter satt jentene seg sammen og prøvde de gitarene de hadde betemt seg for. Personalet tok seg god tid til å stemme gitarene, før de viste oss hvordan dette enkelt kan gjøres hjemme ved hjelp av et lite stemmeinstrument.

Dyp konsentrasjon; dette var gøy

Dyp konsentrasjon; dette var gøy

Når søstrene spiller så vil selvfølgelig yngstemann gjøre det samme…..

Selvfølgelig må yngstemann få prøve også, og helst skulle hun nok sett at hun også fikk med seg en gitar hjem :-)

Selvfølgelig må yngstemann få prøve også, og helst skulle hun nok sett at hun også fikk med seg en gitar hjem :-)

Det var iallefall to stolte jenter som forlot butikken med hver sin gitar, nye gitarvesker og gitarbøker for nybegynnere. Det blir spennende å se hva de synes når de begynner å spille skikkelig; mulig de fort vil få seg en realitetsorientering om at deres planer om å holde konserter og spille poplåter ikke vil skje med det samme…  Krysser fingrene for at de etterhvert skjønner at det må øves for å bli god, og at det ikke kommer av seg selv :-)

Fornøyde og stolte jenter med nye gitarer på ryggen

Fornøyde og stolte jenter med nye gitarer på ryggen

Fortsatt god helg til alle mine supre lesere :-) Hos oss blir det nok noen lydfulle dager fremover…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...