Trøblete bloggstart

Test av bilder

Hverdagsmamma er som de fleste andre på samme alder vant til å bruke data til hverdagsbruk; å være på internett er eksempelvis en nødvendighet. Noe særlig dyptliggende datakunnskaper har jeg imidlertid ikke, så når jeg nå prøver meg på en blogg så har det vært utrolig mye å sette seg inn i. At jeg samtidig har gått fra PC til Mac har kanskje gjort denne bloggstarten noe mer trøblete enn nødvendig:-)

Uansett, jeg har allerede lært mye, og synes det er kjempegøy (er svært takknemlig for at hverdagspappa har hjulpet meg noe nå innledningsvis, ellers er det godt mulig det ikke hadde vært så gøy…..).

Idag har jeg prøvd å sette meg inn i hvordan jeg kan lage ulike bildesammensetninger på Picasa – hvorfor har jeg ikke gjort dette før???? Programmet har et hav av muligheter, og er veldig brukervennlig. Rett og slett gøy å sitte og leke seg med:-)

Kollasjebilder av venner og familie

 

Jeg har tatt noen bilder, og laget kollasjer av disse. Har prøvd meg frem med ulike rammer, ulike sammensetninger, og ulike farger. Mange muligheter – og de samme bilde sammensetningene ser jo helt forskjellig ut utifra hvilken variant man velger. Dette skal jeg gjøre oftere.

Kollasjebilder av venner og familie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to Trøblete bloggstart

  1. Så glad for at eg fant veien inn hit! Gleder meg til å følge deg i bloggverden :)

  2. Så glad for at eg fant veien hit! Gleder meg til å følge deg i bloggverden :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>