App fra posten; Postens postkort

Jeg har flere ganger i det siste merket meg med en reklame om postens app Postkort. Kort fortalt så er dette en app som gjør det mulig å sende postkort fra mobilen med ens eget bilde.

Dette må jo prøves. Før var det helt naturlig at det på enhver ferie ble skrevet kort til kjente og kjære, men etterhvert som årene har gått og teknologien har gjort verden nærmere, så har både mms og mail tatt over og postkortene har liksom blitt borte et sted på veien. Etter å ha prøvd ut overnevt app så har jeg iallefall i år sørget for at et utvalgt antall familiemedlemmer får gleden av en liten hilsen fra jentene. Enkelt, kjapt og greit, så om det ikke blir egne håndskrevne kort som finner veien, så vil det iallefall dukke opp en hilsen hos noen av dere :-)

postkort1

Selve appen var forresten veldig enkel å bruke. Innlednigsvis må man velge om man vil ta bilde der og da, eller om man vil bruke et fra mobilens album. Når bildet er valgt, kan det redigeres og man kan velge ramme etc (litt som på Instagram). På neste steg så skriver man en egen tekst. Her kan man velge skrifttype og skriftfarge. Når dette er gjort er det bare å velge mottakere, her kan man skrive inn manuelt eller velge fra mobilens adresseliste. Avslutningsvis får man en forhåndsvisning på hvordan det hele vil se ut, før man velger hvilken dato man ønsker kortene skal komme frem til adressenten. Deretter er det å betaler (20 kr per kort). I det hele tatt var dette både enkelt og greit, og forhåpentligvis setter mottakerne pris på en liten oppmerksomhet fra oss :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to App fra posten; Postens postkort

 1. Det var jo kjempesmart. Takk for tipset. Skal prøves..

 2. Marianne says:

  Postify appen er rimligere. Kortene sendes fra Sverige og til hele verden. Anbefalles
  https://itunes.apple.com/no/app/postify-postcards/id632651091?l=nb&mt=8
  I sommer har man og fått gratiskort ved å skrive norwegian i betalingsvinduet. Vrt ikke om det er fortsatt.

 3. Vi har laget en tjeneste rundet dette med bilde i posten, men med en litt annen vri.

  Vi sender bilder fra Instagram du merker #lillygram som brev til dine mottakere en gang i måneden. En god måte å holde bestemor og bestefar på andre siden av landet oppdatert på det som skjer i minstens liv.

  • Hverdagsmamma says:

   SÅ lurt, jeg sjekket ut litt rundt tjeneten, og synes det så veldig spennende ut. Vi har selv ingen besteforeldre som bruker instagram, så dette var en smart måte å inkludere familie og kjente på som ikke er så fortrolig med alle nye mobiltjenester :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>