Både spennende og kjekt, men også litt trist….

Etter 5 år er det idag siste dag som barnehagejente for husets 6 åring. Vanligvis er det vel lite som ligner spenning tidlig om morgenen, men idag var det ikke fritt for at det var litt flere følelser i omløp enn hva som vanlig er :-)

Med en liten oppmerksomhet til både store og små i barnehagen var det iallefall en forventingsfull jente som gikk ut døren, klar på at dette var stor stas, men også litt trist.

siste dag i barnehagen

Det faktum at hun snart er skolejente kom iallefall enda litt nærmere, og det er ikke tvil om at hun går spennende tider i møte :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to Både spennende og kjekt, men også litt trist….

 1. Laila says:

  Å, kjenner på følelsen. Må være ganske skummelt å slutte med alt det trygge og kjente, men samtidig veldig stas å være stor jente og ut i den store verden:) Litt trist for mamma også tenker jeg.
  Klem

  • Hverdagsmamma says:

   Det er iallefall på ungene man merker at årene går :-) Ha en strålende helg Laila, jeg venter fortsatt for å finne ut hvilke briller du ender opp med :-)
   Klem

 2. Sukk..årene går fort

  Hun gleder seg vel stort til å begynne på skolen. Sommerferien snegler seg vel avsted for henne ;)

  Håper dere har en fortreffelig sommer så langt :)

 3. Hverdagsmamma says:

  Årene går virkeig fort ja…. :-) Hun er høyt oppe i forhold til snart å være skolejente, men heldigvis så overskygger gleden over at ferien er startet det meste, så foreløpig så er hun fornøyd med å skulle være hjemme. En fortsatt strålende sommer til dere :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>