Baderomsrehabilitering – siste finish

Jeg har fått noen spørsmål om hvordan badene ble til slutt, og ser jeg helt har glemt å oppdatere bloggen på dette. Før jul så var det meste tilnærmet ferdig, men siden vi ønsket å vente for å få en møbelsnekker til å lage baderomsmøbelet, så ble det en periode da de siste finishene på bad 2 gjensto. For vår del – som da hadde levd så lenge med arbeidere i huset – så føltes det både godt og nødvendig, det ble iallefall en kjærkommen pause. Samtidig så er det ikke til å legge sjul på at det er herlig å ha fått gjort unna den siste finpussen også. For det er status her hos oss nå. 2 bad og ett vaskerom er ferdig totaltrehabilitert. Vi er i mål!

This slideshow requires JavaScript.

Prossessen med badene gikk som jeg har nevnt før, bedre enn forventet. Vi følte vi måtte manne oss opp, og hadde egenlig forberedt oss på det verste, men endte opp med å bli positivt overrasket. Vi brukte en totalentrepenør, for vårt vedkommende Askøy Byggsenter. Når vi var rundt og hentet inn anbud så opplevde vi at dette ble billigere enn å velge en ren baderomsleverandør. I tillegg opplevde vi at samarbeidet på tvers av yrkesgruppene gikk strålende, og vi hadde ingen ventedager der ting sto stille i påvente av at annet arbeid måtte gjøres. Det hele gikk dermed over all forventning, og gleden vi føler nå når vi har fått det akkurat som vi ønsket gjør at dette hadde vi ikke kviet oss på å sette i gang igjen (for å berolige min mann; nei, vi skal ikke det, vi er ferdig nå ? ).

This slideshow requires JavaScript.

De nye badene er iallefall mye bedre tilpasset en familie på fem enn det vi var vant med fra tidligere av, og med tre dusjer i hus så håper vi å møte de baderomsutfordringene vi regner med tre jenter etter hvert vil medføre :-).

Det ferdige vaskerommet

Det ferdige vaskerommet

At jeg endelig har fått litt plass på vaskerommet også gjør det nesten gøy å vaske tøy (regner ikke med det varer så lenge). Vi nyter iallefall resultatet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Baderomsrehabilitering – siste finish

  1. Laila says:

    Så fint det ble. Tipper du er ordentlig fornøyd nå:) Deilig å være ferdig også vil jeg tro.

    • Hverdagsmamma says:

      Fantastisk deilig å endelig være ferdig – det merkes at vi har hatt konstante prosjekter i nesten ett år, så godt å få huset tilbake igjen nå :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *