Baderomsrehabilitering; Status uke 1

Den første uken uten bad er overstått. Vi er i gang – igjen. Som de fleste vel har fått med seg så har jeg kviet meg litt til disse ukene da vi blir værende helt uten bad (les: dusj), men starten har gått over all forventning. Jeg er rett og slett litt høyt opp både av iver og begeistring. Dermed blir vasking av det uunngåelige slipestøvet fort glemt, for ikke bare er vi kommet mye lengre enn hva vi hadde sett for oss, men både vaskemaskin og tørketrommel står igjen på det som nå bare kan kalles rester av et vaskerom. Fantastisk å iallefall kunne vaske klær som normalt.

Det har altså blitt jobbet på i ett hele denne uken. Rørleggere, tømrere og elektrikere har avløst hverandre kontinuerlig, så etter først å ha revet alt mandagen, er rammeverket til de nye rommene nå kommet på plass, det samme er nye avløp. I tillegg er varmekablene lagt, opplegg til spotter etc er montert, og i helgen skal gulvet summes (vi lærer stadig nye ord).

This slideshow requires JavaScript.

Med så mye unnagjort denne uken, er vi superspente på om det fortsetter i samme tempo neste uke. Vi er iallefall glade for at starten har vært så smertefri, og krysser fingrene for at de neste ukene også vil gå greit. Spennende iallefall!

Nå er det fredagskvelden som gjelder. 3 åringen har vært i bursdag til en venninne i barnehagen og er høyt opp av begeistring, slike happeninger skulle hun nok helst sett det var mange, mange flere av :-)

Riktig god fredag alle sammen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to Baderomsrehabilitering; Status uke 1

 1. Begynner å ta form ser jeg :) Blir veldig deilig med “nytt hus” å pynte til jul vil jeg tro. Gleder med til å se resultatet!
  Ønsker deg en strålende helg :)

  Klem

  • Hverdagsmamma says:

   Ja, veldig herlig, og ser frem til tiden som kommer når ting er enda litt mer ferdig. Selve utbyggingen har det virkelig vært verdt å vente på, og satser på at det samme vil gjelde badene. Når det i tillegg har gått bedre enn forventet til nå, så er det jo bare jubel i heimen :-)

   Strålende helg til deg også

 2. Viktoria says:

  Jeg kommenterer ikke så ofte, men følger spent med på oppussingen deres :-) Spennende, altså.

  Vi skal “bare” ta ett bad av gangen, starter i februar, og jeg synes det er nervepirrende nok (kanskje særlig når det kommer til kostnad.. )

  Gleder meg til fortsettelsen og sluttresultatet.

  • Hverdagsmamma says:

   Så kjekt Viktoria :-) Det har vært en hektisk tid for oss, men vi gleder oss stort til alt er ferdig (om man noen gang blir ferdig da – det virker som om det hele tiden dukker opp nye potensielle prosjekt :-D )og nå er vi nærmere enn noen gang. Bad er gøy, og det finnes jo så utrolig mye fint å velge i, så herlig å endelig være i gang – selv om vi også selv er spente på hvordan det skal bli. En ting er å se det i butikken, en annen ting når det er satt sammen hjemme på eget bad….. Regner med du er godt i gang med planleggingen selv; lykke til!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>