Baderomsrehabilitering: Status uke 2

Den andre uken uten bad er over, og foreløpig går dette over all forventning. Rett nok har det skjedd betydelig mindre denne uken, og aktiviteten har vært på et helt annet nivå enn hva vi så forrige uke. Rørlegger og elektriker er ferdig med det de kan gjøre på dette stadiet, noe som betyr at tak og vegger er fylt med rør og kabler. Særlig når det gjelder rør så er det trekt imponerende mange punkt inn til det nye vannskapet, og nå mangler det bare plater på veggene og fliser på gulvet før varmtvannstanken kan flyttes.

rør i rør opplegg

Klart for toalett og dusj

Klart for toalett og dusj

Denne uken så har det vært tømrer som har vært flaskehalsen. Vi satser imidlertid på at dette tar seg opp igjen når ei ny uke står for tur. Om alt går etter planen så er forhåpentligvis vaskerommet klart med både vegger og gulv om ikke så lenge.

baderomsrehabilitering

Mens bildet over viser alle rørene som er gjort klare til begge badene, så ser dere under alle materialer som kom på plass på fredag – alt ligger iallefall klart for å sette i gang med veggene.

uke23

Som nevnt innledningsvis så har dette foreløpig gått bedre enn hva vi hadde fryktet. Til forskjell fra hva vi var vant med fra når vi bygget ut, så har ikke arbeiderne vært på plass klokken 7, noe som viser seg å være utrolig herlig for oss. Slik som det har vært til nå så har vi i langt mindre grad enn hva vi var innstilt på merket arbeidet som har pågått, og det har gått greit å innordne seg med å dusje andre steder så langt. Krysser fingrene for at fortsettelsen blir like enkel, nå er vi iallefall kommet godt igang :-)

Her hjemme gjør vi oss nå klare til å benke oss foran tv skjermen resten av kvelden – både Åndenes makt og Castel står for tur – en finfin avslutning på uken med andre ord.

Fortsatt god kveld til dere alle!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Baderomsrehabilitering: Status uke 2

 1. Ingvild says:

  Så spennende, gleder meg til å se det ferdige resultatet. Kjenner jeg deg rett blir det kjempefint :)
  Når vi tok badet nede i vinter på grunn av vannlekkasje var jeg også imponert over hvilket tempo de hadde på nedrivningen. Men dessverre tar det litt lengre tid å bygge det opp igjen… men den som venter på noe godt… Kos dere foran TV’en. Her i huset er det Solsidan og Broen som venter. Moro det også.
  Stor klem

 2. Hverdagsmamma says:

  Hehe, jeg hadde håpet at tiden på nedrivningen skulle sette standaren – (det er lov å drømme) men skjønner det tar tid :-) Jeg er egentlig spent på resultatet selv; har brukt mye tid på å planlegge og se for meg så nå krysser jeg fingrene for at det endelige resultatet blir som jeg håper… Ikke bare, bare å skulle vite hvordan det hele blir når det settes sammen. Uansett, godt å være i gang, og det skal bli fantastisk når det hele er over, for ja, den som venter på noe godt…
  Varm klem til deg Ingvild, nyt kvelden :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>