Baderomsrehabilitering: Status uke 3

Denne uken har fremdriften med badene virkelig eksplodert. Mens vi forrige uke kun så konturene av det som skulle bli bad og vaskerom, så er det denne uken ikke lenger noen tvil om hverken romløsning eller utforming. Fra å leve med stender og åpne vegger, så er status per i dag at veggene på badet og gulvet på vaskerommet snart er ferdig.

Starten av uken gikk med til å plate, fjerne de gamle dørene og lage ferdig den nye døråpningen. Kasetten til skyvedøren som går mellom de to rommene ble satt på plass, og i det hele tatt så kunne vi i enda større grad se hvordan det hele vil bli. De siste dagene så har det vært flisleggingen som har stått for tur, noe som har gått veldig greit. Jeg skrev for en tid tilbake om fliser eller våtromsplater på bad, og vi vurderte sterkt å bruke sistnevnte. Samtidig så er utvalget ganske begrenset, og vi velger derfor fliser på badene, mens vaskerommet får enkle våtromsplater.

Slik ser det iallefall ut hos oss akkurat nå.

bad31

bad32

baderomsrehabilitering, lyst bad, lite bad

(Siden gulvet på vaskerommet er fliset i dag, så lar det seg ikke gjøre å gå inn for å få tatt skikkelige bilder, men regner med dette gir et greit inntrykk.)

Om fremdriften nede fortsetter så satser vi på at bad og vaskerom er tilnærmet ferdig om en uke. Med ekstra flaks så begynner arbeidet også med bad nr 2. Jeg har de fleste planene klare, må bare få den endelige kontrollen med hensyn til valg av fliser og inventar også her. Nok å holde styr på selv om vi ikke gjør arbeidet selv :-)

Som søndager flest er det igjen Castle og Åndenes makt som står for tur her i hjemmet. Tradisjoner er til for å holdes!

Fortsatt fin kveld :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Baderomsrehabilitering: Status uke 3

  1. Hverdagsmamma says:

    Tusen takk, ja nå begynner det å bli bra. Merker at nye ideer kommer til etterhvert som ting tar form, noe som lover godt før vi tar fatt på det største badet :-) Bad er gøy!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>