Baderomsrehabilitering: Status uke 4

God lørdag alle sammen. For min del en ganske uvanelig morgen faktisk, for jeg er helt alene hjemme. Resten av familien er på hyttetur med gode venner, og mor er alene i eget hus en helg for første gang på sikkert ti år. Jeg la meg forholdsvis tidlig i går, og våknet ikke før klokken 10 i dag – rett og slett fantastisk deilig. En annen ting som gjør helgen spesiell er at den ble møtt med et bruksferdig bad. Siden vi har endret romløsningen såpass mye, så har vi som tidligere nevnt vært forberedt på at det skulle gå både 5 og 6 uker før vi igjen ville ha et fungerende bad her i huset. Men den gang ei. Onsdag var badet ferdig fliset, og siden har rørlegger og tømrer stått på for fullt. Så nå er både toalettet, vasken og dusjen klare for bruk. Badet er på langt nær ferdig og en del småplukk gjenstår, men det å ha tatt sin første dusj der føles herlig. Dusjvegg hører også med til det som mangler, men det er ene og alene vår skyld, vi har ikke klart å bestemme oss enda :-)

This slideshow requires JavaScript.

De siste finishene gjenstår, og fortsatt mangler vi både strøm og lister. Vaskerommet ser ut som en byggeplass, og varmekablene må vi vente en periode med før vi kan skru på, så den store varmen er det ikke der enda.

vannskap vaskerom under bygging

Til uken regner vi med at både bad og vaskerom vil stå helt ferdig, og arbeidet med å rive det gamle vaskerommet og toalettet vil sette i gang. Bad nummer to blir endel større enn det som er ferdig nå, og vi har planlagt både dobbel dusj og dobbel vask. Målet er et perfekt foreldrebad. Gleder oss, og krysser fingrene for at arbeidet vil være ferdig når julen nærmer seg, men enn så lenge så har vi iallefall fått dusjen på plass og dermed er vi over det verste. Far i huset har innimellom vært grytidlig innom treningssenteret – utelukkende for å dusje, og han føler seg visstnok litt smålur der han etter en tid i garderoben sniker seg ut nydusjet, men ikke nytrent (visstnok ikke så mange der så tidlig, så dødfødt plan å håpe på å forsvinne i mengden). Nå slipper han dette!

Fortsatt god helg alle sammen. Jeg har i år kommet greit i gang med julegavene, og slår virkelig et slag for nettshopping. Utrolig herlig å slippe overfylte butikker, og heller kunne sitte hjemme i egen stue og legge planer for hver enkel. Litt julegavepakking og ferdiggjøring av julekortene er derfor planen min for kvelden. Litt usikker på om jeg vil nyte roen, eller savne litt mer leven i huset. Satser på at jeg uansett får ferdig både gaver, julekort og tenkt ut de siste planer for bad to :-)

Skrives….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>