Baderomsrehabilitering: Status uke 6

Det har vært stille på bloggen min den siste tiden, desember byr på mye kos, men også mange utfordringer for å rekke over alt. Dermed så blir det mindre tid og overskudd til blogging; jeg satser på å komme sterkere tilbake senere :-) Dagen i dag startet forresten ikke akkurat med stormende jubel, mange har sikkert fått med seg at jeg ikke er et vintermenneske. Mye snø og vanskelige fremkomst muligheter (jeg har panikk for å kjøre ved den minste antydning til is på veiene), og en mann som var bortreist, gjorde at fristelsen til å holde jentene hjemme et lite øyeblikk streifet tankene mine. Samtidig så var de fra seg av begeistring over det samme føret, og jeg ville jo absolutt at de skulle få nyte snøen til fulle på sitt vis. Dermed kom våre fantastiske venner rett over veien meg nok en gang som til unnsetning, og i sin nye el bil (som forresten var suveren på vinterføre) har de ordnet og fikset slik at alle kom seg dit de skulle uten at mor her i huset trengte å sette seg bak rattet i det hele tatt. Tusen takk besteste M og K!

Slik møtte denne fredagen oss

Slik møtte denne fredagen oss

Uansett, før jeg skriver meg helt vekk om vind og vær (hvorfor er det så lett å henge seg opp i det tro?) så kommer ukens rapport over status på baderomsfronten. Ting går fremover, og nå er alt av rørsystemer i huset skiftet. Det siste badet begynner å ta form, og kabler og gulv er kommet på plass. Vaskerommet er ryddet og jeg er fortsatt kjempebegeistret for all plassen jeg plutselig føler jeg har. Det er rett og slett gøy å vaske klær. Det jobbes som sagt på, men samtidig så har vi fått klart et bad (ok vi mangler litt innredning og diverse finisher), men det funger iallefall i samme grad som det vi hadde før vi startet prosjektet, så sånn sett så føler vi nesten vi er i mål. Veggen ut mot gangen er nå platet og klar for å fikses (en av de tingene vi har tenkt å bidra med selv). Med erfaringer fra vårt tidligere byggeprosjekt, og forsinkelsene som kom der, så hadde vi på forhånd et håp om at et av badene og vaskerommet skulle være klart til jul – men der er vi alt. Utrolig herligt!

This slideshow requires JavaScript.

Nå gjelder det å nyte fredagskvelden, hverdagspappa er endelig hjemme igjen etter noen dager i Myrkdalen. Huset er julepyntet – noe som alltid skaper ekstra god stemning – varmen brer seg fra peisen og vi har funnet sofaen. En kombinasjon som absolutt er å anbefale :-)

Roen har senket seg.....

Roen har senket seg…..

Strålende fredagskveld ønskes dere alle!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>