Baderomsrehabilitering: Status uke 7

En ny uke er over og det tredje lyset i adventstaken er alt tent; som dagene flyr. Hos oss – som hos så mange andre på denne tiden – så har vi skranglet litt her hjemme denne uken, men vi satser på at alt begynner å nærme seg normalt snart, og at alle er friske og raske når selve juledagene kommer. Uansett så har vi mye å glede oss til, for selv om flere familiemedlemmer har vært nede for telling, så har dette heldigvis ikke vært tilfelle hos dem som har vært her å jobbet. Status med badene er derfor at det stadig går fremover. De siste dagene er det kommet fliser på veggene, og den flinke mureren som vi er så heldig å ha her er akkurat gått for dagen. Sånn ser det ut nå:

avlange hvite fliser på bad. bad under oppussing

 I morgen er tømreren på plass igjen. Vi satser på at småting som har vært utsatt på vaskerommet og i gangen er ferdig i starten av uken, og at badet er ferdig flislagt til torsdag. Dermed har vi all grunn til å glede oss til å gå inn i julen med et tilnærmet ferdig hus (om man noen ganger blir ferdige da). Det resterende som vil stå igjen avhenger i stor grad av oss. Vi har blant annet brukt lang tid på å bli enige med oss selv om baderomsinnredning, så dermed er det ene og alene vår skyld at det vil drøye ut med å bli helt ferdige på bad 2.

Fortsatt finfin førjulstid til alle følgerne mine; ønsker dere en strålende tredje søndag i advent :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>