Baderomsrehabilitering: Status uke 8

Etter 8 uker intens jobbing takket idag tømrere, rørleggere og elektrikere for seg – og med juleferie for tur så har vi dermed flere grunner til å juble litt ekstra. Ok, det er småting som gjenstår, men det er ene og alene vår feil; vi har rett og slett hatt problemer med å bestemme oss…. Dermed så mangler vi blant annet baderomsinnredning på bad 2. Her har vi lenge vært klare på hva vi ser for oss, men det har vært såpass vanskelig å finne det at vi har kontaktet møbelsnekker for å få det laget. Så da gjelder det bare å smøre seg med tålmodighet mens vi venter på at det skal bli vår tur….. Imellomtiden får vi klare oss med det som er ferdig, og nyte at vi faktisk kan få ryddet opp. Bad 1 og vaskerommet ser slik ut.

This slideshow requires JavaScript.

Bad 2 ser slik ut:

This slideshow requires JavaScript.

Vi er utrolig fornøyde med å gå inn i julen med det meste på plass. 2013 har vært et langt og hektisk år når det gjelder oppussing, men nå ser vi frem til endelig å kunne glede oss litt mer over det hele, og forhåpentligvis få et betraktelig roligere 2014. Når alt er kommet på plass kommer både bilder og oppsummering over prosessen, her gjelder det å dokumentere det som dokumenteres kan ;-)

En riktig god jul ønskes dere alle. Her er de fleste gavene i boks, og treet ble pyntet nå i kveld – så da er det vel bare å vente til den store kvelden – jentene skulle nok helst ønsket det var i morgen….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>