Bergen next….

IMG_0804

En herlig ferie går mot slutten. Det har vært to uker med bading og kos. Selv om vi har ha hatt både skyer og regn, så har det vært varmt og godt hele tiden. Vi er iallfall strålende fornøyd med årets ferie, og alle de gode minnene vi sitter igjen med.

Jeg har tidligere blogget om hvordan voksne kan ha en aktiv ferie. Om jeg ser tilbake på disse to ukene så er det iallfall sikkert at prinsessene har hatt et høyt aktivitetsnivå. I tillegg til masse svømming, så har de vært aktive på trampoline og med ball både på land og i bassenget. Særlig eldste mann har hatt mange jern i ilden. At dagene har mye innhold gjenspeiler seg tydelig om kvelden når vi er tilbake på rommet for å dusje og kle oss før vi skal ut og spise: jentene  sitter som slakt foran tv’n. Jeg må jo i og for seg innrømme at dette ikke er en helt ukjent situasjon (jeg håper inderlig at jeg ikke er den eneste som innimellom synes at det er perfekt at jentene ser på tv´n, og dermed gir hverdagsmamma en liten pustepause….). Det nye er imidlertid at alle program de ser på er på spansk eller tysk. Det virker ikke som de enser det en gang. Tok til og med eldstemann i å fortelle hele skapelsesberetningen for 5 åringen etter å ha sett på Bart Simpson (og den har hun ikke hørt mye om hjemmefra:-)

 

For alle normenn i syden er vel basseng en ener. 8 åringen er som en fisk i vann, og hun er mer under enn over vannet (det har hun iallefall ikke fra hverdagsmamma….). At 5 åringen har tatt de første svømmetakene er jo et høydepunkt i seg selv, mens 2 åringen jubler av fryd over alt som har med vann å gjøre (selv hun er en liten pyse når alt kommer til alt)

Om jentene blir spurt hva de husker best fra årets ferie tror jeg “Bufo” vil være svaret:-) Alle tre synes Bufo er helt topp, og cd´en med alle sangene er med oss hjem i bagasjen. Dermed er nok vi voksne sikret show i lang tid fremover…..

Selv etter en super ferie så stemmer ordtaket “borte bra – men hjemme best”, for nå gleder vi oss masse til å komme hjem igjen. Særlig eldstejenten savner bestevenninnen sin (og det gjør faktisk jeg også), så selv om jeg de neste dagene har enorme mengder med klær som skal vaskes og strykes, så skal det bli herlig å komme hjem til Bergen og alle kjente

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>