BTL sandwich i pitabrød

BTL sandwish i pitabrød

Når vi voksne har lyst på noen lettvint og godt ender vi ofte opp med ulike varianter av BTL sandwich. Hva den inneholder varierer med hva vi har i huset, men kyllingfilet og bacon er selvfølgelig alltid med. I det siste har vi oftest endt opp med å bruke pitabrød, men om du ikke har dette i huset så stek to skiver i smør på stekepannen. Brødet smaker godt selv om det ikke er ferskt.

Start med å krydre kyllingfiletene med ønsket krydder (jeg foretrekker sitronpepper) og stek dem. Ta de ferdig stekte filetene over på et fat og ha stekefolie over slik at de holder seg varme. Regn en filet per porsjon.

Videre stek 2 bacon per sandwich. For å få dem ekstra sprø legg dem over på litt tørkepapir når de er ferdig stekte.

Salatblad, tomat, agurk og dresseing er vel det de fleste bruker som tilbehør, også hos oss. Når vi ønsker litt mer smak på retten så velger vi imidlertid heller oppkuttede grønnsaker som wokes i pannen. Salatblader, gulrøtter, løk, agurk og tomat fungerer fint. Tilsett sweet chilli sauce.

 

 

 

Skjær opp et ferdig varmet pitabrød. La de bakerste 10 cm være igjen. Ha over de stekte grønnsakene

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg over kyllingfilletene og bacon

 

 

 

 

 

 

Ha i det du ønsker av dressing og ost før du bretter over toppen på pitabrødet.

 

Tilberedingstid: ca 15 minutter

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>