Category Archives: Hverdagsliv

Flotte klær til barn

Jeg har aldri lagt skjul på at jeg foretrekker sol og sommer fremfor vinter og snø, og etter en lang og kald vår så er det ikke fritt for at jeg storkoser meg nå når varmen endelig er kommet. Samtidig så tar jeg meg i å undre meg over hvorfor jeg ikke har forberedt meg mer til denne tiden, for selv om jeg har ventet lenge så har jeg iallefall ikke brukt ventetiden godt nok:-) De av dere som følger bloggen min har gjerne fått med seg at området rundt huset for tiden ikke innbyr til ytterligere pynting – foreløpig så er det bare en steinrøys der – så å tro at noen blomster i ny og ne vil gjøre det inntrykket bedre er vel å forlange for mye. Allikevel så har jeg de siste dagene kjent dragningen mot hagesenter for å pynte opp den lille plassen på baksiden. Så istedet for å sette seg ned å nyte solen, så føles det som en mengde ting bør unnagjøres før jeg virkelig kan få fullt utbytte av de fine dagene.

En annen trang jeg får når solen titter frem som nå, er klesshopping. Der en sliten jeans kunne være ok den ene dagen, så krever varmen en helt annen garderobe. Etter at barna er kommet til så er det helst de som har nytt godt av denne parallellen mellom finvær og shopping, samtidig så sier fornuften at jeg bør bruke tiden til noe annet enn å gå rundt i butikker (egentlig litt fascinerende at når noe jeg har ventet på så lenge endelig kommer, så tenker jeg mer på klær enn både grill og solseng…..). Helt uforberedt på at behovet for nye klær ville komme er jeg imidlertid ikke, for det er alt gått uker siden jeg sydde flere ballongbukser til de to yngste. Planen var å fortsette denne produksjonen, men så var det dette med tiden da, og akkurat nå så tar utbyggingen det meste av fokuset, noe som har resultert i at jeg ikke har funnet rom til å sette igang med ytterligere syprosjekter. Med tre jenter i huset så kunne man kanskje tro at jeg har mer enn nok – iallefall til de to yngste, men jeg har definitivt overført begrepet “å ikke ha noe å ta på seg” til jentene. Sannsynligvis ikke fordi dette virkelig stemmer, men mer fordi jeg synes det er kjempegøy å fornye litt.

Jeg har i hele mitt voksne liv vært en aktiv bruker av netthandling når det kommer til kosmetikk. Når det gjelder klær så har jeg ikke like lang erfaring, men de siste årene har jeg i større grad også fått øynene opp for norsk netthandel. Om det er det økte tilbudet av kjente merkevarer, eller rett og slett det faktum at med tre barn og den evinnelig tidsklemmen hengende over meg, så er det faktisk ganske befriende å sette seg ned med pc´en og lete etter godbiter. I år har jeg derfor benyttet disse siste dagene til å innse at jeg igjen har vært sent ute med å tenke fornyelser i sommergarderoben, men istedet for å bruke unødvendig tid borte fra hjemmet, så har jeg plassert meg foran pc og drømt meg litt vekk. Bare sjekk ut disse flotte klærene jeg fant på Zalando

Jakkerzulander

Selv så synes jeg at både jakker og kjoler er ekstra greit å kjøpe uprøvd. Jentene har forholdsvis standardstørrelser, så forutsatt at jeg bestiller rett størrelse så passer som regel klærene også :-)

Kjoler

Det er ikke til å komme unna at jeg har en ekstra kjærlighet for kjoler, og det fine med dem er at selv om ikke været viser seg fra sin beste side, så lar de seg enkelt bruke sammen med en strømpebukse og genser. For en ting jeg er sluttet å ta hensyn til er å skulle spare visse klær til fint. Dette gjorde jeg i større grad til eldstemann, men fant fort ut at den eneste konsekvensen dette fikk var at jeg la tilnærmet ubrukte klær på loftet. Så om kjolen er litt ekstra fin så passer den fortsatt i barnehagen. Jeg vet jo uansett at hvert år så finner nye utgaver veien til hjemmet vårt :-)

Kjoler1

I år har jeg iallefall brukt nettet og netthandel som en reddende engel for å få gjort to ting jeg er glad i; nyte varme og sol, samt få tilfredstilt shoppingbehovet som pleier å følge med :-)

Hoppende lykke

Jeg vet ikke i hvor mange år jentene har mast om å få en trampoline, men mange er det begynt å bli. Hvert år har vi voksne forklart at vi egentlig ikke har plass, men at om vi flytter så skal dette stå høyt på prioriteringslista. Som de fleste følgere vet, så blir det ikke til at vi flytter, noe jentene er strålende fornøyd med; men så var det dette ønske om trampoline da. Et ønske jeg forstår godt!! Derfor har vi målt alle mulige alternativer for å finne ut om vi ikke kan skvise inn en trampoline et sted, og selv i alt kaoset som hersker for tiden så ble kroken utenfor kjøkkenet funnet passe til en av de minste variantene (D:2,4 m). Dermed fikk 3 åringen trampoline i bursdagsgave, til stor jubel for hele flokken. I regnet og vinden som har hersket den siste måneden, så ble det imidlertid først i helgen at den ble skrudd opp. Men for en lykke. Ikke bare badet vi i sol og varme, alle tre jentene har tilbringt dagene hoppende.

Klart trampolinen må testes ut før alt er ferdig - tror det sjelden har vært så stor enighet om at mor og far er trege med å skru sammen :-)

Klart trampolinen må testes ut før alt er ferdig – tror det sjelden har vært så stor enighet om at mor og far er trege med å skru sammen :-)

Det viste seg å være plass til alle tre samtidig - JIPPI!!!

Det viste seg å være plass til alle tre samtidig – JIPPI!!!

At klokken er ti en lørsagskveld setter ikke stopper for hoppegleden....

At klokken er ti en lørdagskveld setter ikke stopper for hoppegleden….

Jeg tror dette må være toppen av lykke for de små. Selv mor og far kan slå fast at hopping er gøy. Så får vi heller leve med at saltoer og de mest plasskrevende akrobatikk ikke vil la seg gjennomføre – uten at det ser ut til å legge noe demper på gleden :-)

Hverdagsgleder

Hva som skaper hverdagsgleder forandrer seg muligens etter hvor man er i livet. For egen del så ser jeg iallefall at for noen år tilbake så knyttet jeg hverdagsgleder i større grad opp i mot materielle ting; som å kjøpe en topp før en bytur, en ny neglelakk en vanlig onsdag eller en tur til frisøren. Jeg tror ikke dette har sammenheng med at jeg var spesielt opptatt av det materielle, mer at ungdommelig iver (og et slunket studielån) ikke gjorde at jeg reflekterte særlig mer over begrepet. For alt i verden, jeg gleder meg fortsatt over fornyelser til garderoben eller en ny frisyre, men samtidig så merker jeg at etterhvert som jeg er blitt eldre og barna er kommet til så er det helt andre ting som virkelig får meg til å stoppe opp og kjenne glede over hverdagen. Først og fremst så tror jeg at det kan ha sammenheng med at egen handlingsfrihet og mulighet til å prioritere meg selv etterhvert er blitt betraktelig innskrenket. Det som engang var en selvfølge og naturlig del av hverdagen, er nå redusert til det minimale; som kino eller en tur i fjellet med bare fuglekvitter som selskap.

Rennende vann kan for noen være hverdagslykke i seg selv

Rennende vann kan for noen være hverdagslykke i seg selv

For hva er egentlig hverdagsgleder? For meg, i dag, så er dette knyttet opp i mot de små tingene som gjør at jeg kjenner blodet boble litt ekstra, som lykken over å bli vekket av solen som titter inn vinduet en morgen jeg var forberedt på regn (jepp, jeg har alltid kontroll på værmeldingene, og hadde ikke klart meg uten pent appen 🙂 ), å kunne sove lenge en morgen eller å nyte en halvtime alene på badet med et blad og en varm dusj.

Det er ikke til å komme bort i fra at hverdagen blir både travler og mer hektisk når man har små barn, men samtidig så ser jeg for egen del at disse årene er med på å gjøre meg mer bevisst på de små gleder i hverdagen, de som kanskje alltid har vært der, men som jeg ikke har tenkt over viktigheten av. Sagt på en annen måte hvor dyrbart selve øyeblikket her og nå er.

Det er vel lite som kan slå følelsen av å finne en klynge med ballonger på gaten når man er 3 år......

Det er vel lite som kan slå følelsen av å finne en klynge med ballonger på gaten når man er 3 år……

Ha en riktig fin og gledelig 16 mai alle sammen :-)

PS! En ekstra hilsen til min gode venninne i Sverige som er 35 år idag; ha en strålende feiring kjære deg!!

Bursdagshelg

Helgen har hovedsakelig dreid seg om en ting; eldstejentas 9 års dag!!! (Utrolig at det er gått hele 9 år siden vi ble foreldre for første gang – tiden flyr :-) ) Selve dagen feiret hun med kinobursdag sammen med gode venner, før det var kake hjemme hos oss. Dagen gikk derfor i ett. Kinobursdag var en ny erfaring for oss alle. Egentlig begynte det hele med at 9 åringen fortalte at hun ville feire bursdagen sin med å ta med noen få venninner på kino. Når vi skulle sjekke opp i kinoprogrammet så oppdaget vi at det lot seg gjøre å feire med både mat og kino i lokalene til Bergen kino. Noe som hørtes midt i blinken ut. En fin gjeng på 8 barn og 2 voksne bar derfor avsted for å feire bursdagjenta. Vi møtte opp på kinoen 45 minutter før filmen begynte, og ble vist inn til et ferdig dekket bord. Her ble det servert popcorn, saft og pizza. 10 minutter før filmen begynte kom en av de ansatt og tok oss alle med ned i kiosken hvor vi fikk velge oss ut drikke og popcorn, samt at barna fikk en godtepose. Bursdagbarnet ble gjort ekstra stas på med at hun fikk den aller største popcornen og en litt større godtepose, men det var mye godterier, og ingen av jentene klarte å spise opp alt de hadde fått utdelt. Dagens film ble Familien Croods – god underholdning for både store og små.

Bursdagsbarnet benyttet anledningen til å bli foreviget i Pelle Politibil

Bursdagsbarnet benyttet anledningen til å bli foreviget i Pelle Politibil

Søndag var det tid for familie selskap, og siden yngstemann blir 3 år førstkommende fredag så slo vi disse feiringene sammen. Alle søskenbarna er i temmelig lik alder, så slike sammenkomster er alltid stas. Med værguder som var i godlune så var de eldste stort sett ute. De yngste ble nok litt slitne etterhvert og gjemte seg på sengen for litt kos og ipad. Etter smilene på bildet under å dømme så er det ikke så verst det heller.

emma og nathalie

Nå skal vi bruke de neste dagene til å lade opp før 3 åringen skal feire sin første venninnebursdag på fredag. Tidligere har vi ikke hatt barnebesøk før jentene har blitt 4, men siden andre i barnehagen har begynt når de fyller 3, så må selvfølgelig gullet også få lov. Hun var iallefall kjempestolt når hun fikk levere ut invitasjonene idag, og gleder seg stort til fredag :-)

Værsyk!!!

Ute høljer regnet ned (igjen). og det er lite som tyder på at bikinien snart kan hentes frem fra skapet…

dårlig vær

Heldigvis finnes det positive sider ved alt (det gjelder bare å minne seg selv på det i ny og ne):

 1. Vi bor vi på toppen av et boligfelt, i sikker avstand fra både syndeflod og oversvømmelser.  Men, det hjelper lite på humøret når bergensværet er på sitt mest typiske…. (Sorry, der gikk rullegardinen ned igjen)

2. Innekos. Lite slår en god film og en varm armkrok når regnet pisker på ruten (selv om vi begynner å gå tom for gode filmer….)

 3. Med den sure nedbøren synker også strømprisen. I følge min mann, som jobber i strømbransjen, er mye vann i magasinene visstnok bra for lommeboken! (Og sitat min mann: det finnes jo egne strømavtaler som gir mange eurobonuspoeng, noe som kan komme godt med skulle dette været fortsette……)

 4. Siden vi står midt oppe i en påbygging av huset er terrassen for øyeblikket fjernet. Kanskje like greit at solen ikke skinner før vi har en uteplass å nyte den på.

5. Man kan enda legge inn noen ekstra treningsøkter før bikinien skal på

 Hmmm, nok for i dag, sier som Montey Phyton: “Always look at the bright side of life”. Nå gjelder det bare å få jentene i seng, fyre i peisen og finne den armkroken. En fortsatt fin (og forblåst) kveld til dere alle :-)

Et kort tilbakeblikk på årets påske

Selv om vi ikke hører til dem som pleier å tilbringe påsken i fjellheimen på ski, så er det sjelden vi er hjemme hele ferien. I år har det imidlertid blitt en slik påske, og på forhånd hadde vi ingen andre planer for fridagene enn å skulle få ryddet litt. Med glimrende vær så har imidlertid ryddingen blitt satt på vent, men siden rot sjelden forsvinner av seg selv så går nok ikke den anledningen fra oss :-) Året påske har derimot visst oss at selv en rolig hjemmepåske kan bli ganske så innholdsrik.

Uken startet med at yngstemann fikk dobbelsidig ørebetennelse og tilhørende sprukket trommehinne. Det fine med dette var at etter en tur til legen så fant vi ut at hun – som første barn – heldigvis ikke har arvet sin mors penicillinallergi. Mens vi speidet etter prikker (ikke det at de pleier å være vanskelige å oppdage) så gav 2 åringen oss imidlertid helt andre utfordringer; å i det hele tatt få i henne medisinen. Penicillin smaker visst ikke godt, og siden tvang er uaktuelt, så har vi måttet finne andre løsninger. Etter litt prøving og feiling, samt en pakke bokstavkjeks som premie, så fant vi endelig en måte å få henne til å samarbeide med oss for å ta de foreskrevne dråper. Penicillinet ble blandet ut med vaniljesaus og vips så gled det ned. Etter en uke skulle man kanskje tro at 2 åringen ville begynne å bli lei av denne kombinasjonene, men nei dette fungerer fortsatt greit. Anbefaler det derfor gjerne videre til andre desperate foreldre!

Vaniljesaus ble redningen for å få 2 åringen til å ta penicillin

Vaniljesaus ble redningen for å få 2 åringen til å ta penicillin

Til tross for litt sykdom så har jentene hatt to dager på ski, og en dag på hytten hos snille besteforeldre. Egentlig over alt forventning. Både steketakken og strikkepinnene har blitt flittig brukt, og alle påskeegg er tomme. Vi voksne har planer om å ta ansvar og bruke kvelden til å spise siste rester av påskegodt fra skap og skuffer. Siden jeg før påske motstod den akutte fristelsen til å handle inn mer påskepynt, så er det lite å rydde vekk. Dette nyter jeg konsekvensene av nå, og synker med god samvittighet ned i godstolen, fortsetter strikkingen og venter på hverdagen.

Fortsatt fin mandagskveld alle sammen :-)

Hjemmepåske

I år har vi egentlig ingen andre planer for påsken enn å få ryddet og forberede videre utbygginger, men når været er som det er nå så går det jo ikke an å sitte inne. Med fjellet og påskestemningen under en halv time unna, så er det heller ikke noe problem å spontant hive seg i bilen og komme seg til fjells. I selskap med gode venner så har dagen idag derfor blitt en suveren palmesøndag.

Siden det er påske så har nok de største skientusiastene alt reist av gårde til hytter på fjellet. Det var iallefall ikke så mange andre som hadde tenkt det samme som oss, og alle skrekkhistorier om fulle parkeringsplasser og trafikkkaos ble heldigvis ingen realitet.

Påskekos Gullbotn

For vår del så fant vi oss et rastested ganske med en gang vi kom frem. Fordelen med Gullbotn er at det er korte flate runder, og de små kunne derfor gå runder på ski på egenhånd samtidig som vi voksne kunne holde øye med dem hele tiden.

Påskekos i Gullbotn

Påskekos i Gullbotn

Etterhvert ble teknikken såpass god at selv en sprek pappa måtte gire opp for å holde følge :-)

Påskekos i Gullbotn

Andre skulle nok helst ønsket at de enda var små nok til å få sitte på innsiden av pulken…

Påskekos i Gullbotn

Alle er vi iallefall enige om at det har vært en super dag, og det er ikke usannsynlig at vi vil ta turen igjen flere ganger denne påsken. At dagen ble avsluttet med pizza og vin på terrassen i solsteken gjorde sitt til å sette prikken over ièn på en allerede strålende påskedag.

Fortsatt god påske til dere alle :-)

Sofia den første

For en tid tilbake fikk jeg en hyggelig mail fra en ansatt hos Släger Kommunikasjon AS om en ny serie som skal begynne, samt tilbud om litt prinsessetilbehør og andre produkter fra Disney Junior i forkant. Kort tid etter så havnet pakken i postkassen vår, og med tre jenter i alderen 2-8 år i huset så er det ikke fritt for at prinsessser og prinsessetilbehør slår an.

Prinsesse Sofia

Det var iallefall noen fornøyde jenter som synes det var stor stas med pakke i posten, og siden har de slukt alt av reklame for den nye serien som skal begynne. For “denne  påsken presenterer Disney sin aller første lille prinsesse, Sofia den Første, på norske TV-skjermer.  I en TV-film og påfølgende TV-serie møter vi Sofia – et helt vanlig barn som havner i en svært uvanlig tilværelse når hennes mamma gifter seg med kongen. Gjennom Sofia får de minste et innblikk i hvordan det er å stifte nye vennskap og søskenrelasjoner, samt finne seg til rette i en ny hverdag.

Her i huset er jentene klare for å få med seg den nye serien, og om andre har lyst til det samme så sjekk ut:


Premiere på den animerte TV-filmen Sofia den Første: Det var en gang en prinsesse:

Disney Junior, fredag 29. mars klokken 08.00

Disney Channel, fredag 29. mars klokken 19.00

Premiere på TV-serien Sofia den Første

Disney Junior, lørdag 13. april klokken 08.00

Kvalitetstid: Pippi på DNS

En av bursdagsgavene til 6 åringen vår tidligere i år var teaterbiletter til Pippi Langstrømpe på DNS. Siden de en periode har hatt Pippi som tema i barnehagen så er det ikke fritt for at vår håpefulle er temmelig begeistret for denne sterke lille jenten. At dette var en perfekt gave til henne er det derfor ingen tvil om.

pippi langstrømpe dns

Som den mellomste i en søskenflokk på tre så er det ikke fritt for at 6 åringen i perioder har en tendens til å falle litt i mellom to stoler; enten litt for liten eller litt for stor. Dermed så er det heller ikke så ofte hun får gjøre noe helt alene uten at enten storesøstern eller lillesøstern er med. At dette var en happening som bare var henne forunt har nok gjort sitt til at hun lenge har ventet i spenning på gårsdagen, for i går skjedde det endelig. Alle andre planer og hverdagslogistikk var ryddet til side for at 6 åringen endelig skulle få litt alenetid. At hennes beste venninne og hennes mamma også var med gjorde nok det hele litt ekstra spennende.

At hun har gledet seg og tenkt på dette lenge er det ingen tvil om. I utgangspunktet hadde hun kunngjort at hun ville gå i Pippi kostymet, og siden dette skulle være hennes dag har det ikke vært noen innvendinger på det. Her forleden så kom hun imidlertid hjem og fortalte at hun nok måtte velge noe annet, for man går ikke i teater uten å pynte seg… Så vet jeg det!

Det var iallefall en spent gjeng som var klar for forestilling i går kl 17.

Gode venner klar for teater

Gode venner klar for teater

Spent 6 åring

Spent 6 åring

Timene i teatersalen ble en stor opplevelse for både stor og liten. Forestillingen har på forhånd fått gode kritikker, og at all ros er vel fortjent er det ingen tvil om. Vi koste oss iallefall kjempemasse, og var enige om at stykket var vel verdt å vente på. Anbefaler det videre på det sterkeste!!!

Det har tatt tid, men endelig er jeg i gang

I flere år så har jeg tenkt at jeg skal sette meg ned og lage fotobøker. Når jeg ble mamma for første gang var planen en Nyfødt bok til prinsessen. Jeg så for meg den lekreste scrapping utgaven man kan tenke seg. Selvfølgelig skjedde ikke det, og realiteten ble et helt vanlig album hvor bildene var stukket inn og hvor det ikke var plass til å skrive noe som helst ved siden av. Siden den gang har jeg knapt fremkalt et bilde. Ingen bøker er blitt laget. I hodet mitt ja, men i virkeligheten nei. Og de yngste jentene kunne liksom ikke få scrappingbøker når ikke storesøsteren hadde fått – faktum er at de ikke har egne albumer engang.

Før digitalkamera kom så ble alle bilder fremkalt. Jeg husker hvordan minner og opplevelser nøysommelig ble satt inn i egne album, og de støvet absolutt ikke ned i hyllen. Faktisk var det ganske kjekt både å bla i dem selv og å vise dem frem til andre. Med unntak av de første årene etter at jeg fikk digitalt kamera så har dette sklidd ut og alle bilder befinner seg nå på dataen. Hva som er grunnen vet jeg ikke. Kanskje fordi man med et digitalt kamera ofte ender opp med flere bilder av samme motiv, og at det derfor trengs en gjennomgang av bildene før de kan fremkalles, eller kanskje bare så enkelt at man har mulighet til å oppbevare dem uten å måtte gjøre noe mer. Tross alt er vi begynt å bli ganske så vant med å se bilder digitalt i de fleste sammenhenger. Samtidig så har flere produkter kommet til og etterhvert som mulighetene har økt, så har tankene om mulige prosjekter på hjemmebane likeså – men som med så mye annet; tiden har en tendens til å gå fra en. At jeg de siste to årene har brukt et heller halvgodt mobilkamera til å forevige de fleste hverdagsøyeblikkene har også gjort sitt til at jeg ikke har prioritert å sette meg ned og organisere og lage egne fotobøker. Dårlige bilder gir nok dårlige bøker……

Etter at jeg fikk nytt kamera til jul så håper jeg imidlertid at det skal bli nye tider. Først og fremst tar jeg for tiden masse bilder. Jeg har lest meg opp på kamera og bildetaking, og begynner å få kontroll på det teoretiske og viktigheten av å tenke iso, blenderåpning og lukketid. Greit nok, resultatene lyser av at det kreves masse øving for å få gode bilder, men det går fremover, og fremfor alt så er det gøy når det blir bra (selv om det fortsatt omtrent bare skjer på 1 av 10 bilder). Trøsten er at øvelse gjør mester!! Med bedre bilder frister det imidlertid enda mer å lage skikkelige fotobøker, så derfor er planen klar: Fotobokprosjektet skal begynne nå!! Fra nå av skal det årlig lages egne årsbøker!! (tror jeg ;-) ). Siden jeg vet hvor det har sviktet før (tiden det tar å gå gjennom et hav av bilder) så ser jeg for meg å sette meg ned noen ganger i året og lage nye sider, på den måten så blir ikke prosjektet så stort og uoverkommelig.

For å trene meg, fant jeg ut at det var på tide å gjøre noe jeg skulle gjort for snart 7 år siden. Lage eget bryllupsalbum. Jeg hører ikke til dem som har drømt om og planlagt bryllupet siden jeg var barn. Faktisk så har ingen ting ved tanken på å være i sentrum for alles blikk og kamera en hel dag trigget meg. Ei heller kjolen. Den ble kjøpt 5 minutter etter at jeg så den i vinduet på en vanlig kjolebutikk, og var den første og siste jeg prøvde. Det var liksom greit sålenge den ble godkjent av den kommende brudgom. Selv om det må sies at jeg i etterkant er glad for at jeg ble overtalt til å bære slør og faktisk synes det var veldig gøy, så omhandlet det meste av planleggingen å finne det rette stedet (giftet oss i Barcelona) og velge ut meny. Siden Hverdagspappa er bedre enn meg i engelsk og liker å planlegge så sto han for det meste her. Bildetaking tenkte vi heller ikke spesielt mye over, men siden få brudepar går rundt med kamera – iallefall gjorde ikke vi det – så bestilte vi fotograf gjennom Sjømannskirken som kom og tok bilder av oss etter sermonien. Bildene ble deretter sendt oss på cd. I etterkant var vi lite flinke til å samle inn bilder fra venner og kjente – som heldigvis for vår del – var mer aktive med kamera enn oss. Når jeg forleden kveld satt meg ned for å lage bryllupsalbumet så må jeg si jeg angret litt på det. I tillegg til bildene fra fotografen, hadde jeg fått noen fra en god venn, men vårt bryllupsalbum inneholder stort sett bilder av brudeparet ;-) Kanskje det etterhvert blir ett mindre til av gjestene også – for nå i etterkant har jeg fått flere bilder av en venninne og jeg skal etterspørre ytterliger flere fra andre (hint, hint). Iallefall så fikk jeg den planlagte øvingen som jeg hadde sett for meg, og til dette så brukte jeg Fotoknudsen. Jeg har brukt dem flere ganger når jeg har laget julekort etc, og dermed så har jeg lastet opp bilder der før. Siden konkursen tidligere i år ikke har gitt konsekvenser for minnebanken, tenkte jeg at det kunne være greit å støtte opp om et lokalt bergensfirma. Iallefall så valgte jeg et standard bryllupsalbum derfra. Jeg skulle ha ønsket at det var enklere å dra bildene mellom de ulike bilderammene inni, uten å måtte gå tilbake og da miste arbeidet jeg alt hadde gjort. Jeg er derfor litt usikker på om jeg vil få til noe annet enn å velge ut de aktuelle bildene når jeg ser for meg å lage album over en lengre periode, så det er ikke helt i samsvar med planen med å lage sider ferdig fortløpende, men mulig dette lar seg gjøre på de andre albumene ? Evt tar jeg gjerne imot forslag til andre gode leverandører av fotobøker…..

Iallefall, slik ser resultatet ut, og selv om albuemet med fordel kunne visst mer av alle de flotte gjestene våre, så er jeg førnøyd med endelig å ha fått laget ferdig bryllupsalbumet :-)

bryllupsalbum fra fotoknudsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...