Category Archives: Bokanbefaling

Barnebokanbefaling: Emmas dukkehus

Med tre barn i huset, så er det ikke fritt for at barnebøker er noe vi har mye av. Opp i gjennom årene så har mang en bok blitt lest, og selv om jentene generelt synes det er stas med bøker så er det ikke til å komme unna at noen fenger mer enn andre. Som naturlig er så tiltrekker ulike bøker dem i ulike alderstrinn, og favorittene  har vært mange. Tenkte imidlertid at jeg skulle komme med en liten barnebokanbefaling her på bloggen. For litt siden så fikk nemlig 3 åringen boken Emmas dukkehus, og denne boken har vært en skikkelig innertier. Den må med i barnehagen, og leses x antall ganger daglig. Eller leses og leses, Emmas dukkehus er langt mer enn en bok, som tittelen til en viss grad antyder, så er boken også et lite dukkehus.

Bokanbefaling: Emmas dukkehus

 Til boken følger det med møbler i papp, som kan trykkes ut og limes sammen, samt klistremerker som gjør det mulig å innrede rommene slik barnet selv ønsker. Barnet får dermed på en særskilt anledning til å være med hjem til Emma og familien hennes (som selvfølgelig også medfølger i papputgave)

Emmas dukkehus 2

Hunden Bob, er en klar favoritt og har fått en ekstra stjerne hos yngstejenten vår. Hun lever seg inn i bokens verden, og snakker om familiemedlemmene som om de er kjente. Boken fremstår derfor som rene kinderegget; den kan leses, lekes med og stimmulerer til kreativitet. En klar anbefaling for de yngste.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...