Category Archives: Samarbeid

Smak av sommer

For en vår det har vært til nå. Når regnet begynte på´n igjen idag, så var det nesten kaos stemning her hos oss for å finne frem regntøy. Selv om vi bare er kommet til starten av mai, så er nemlig terrassen beiset, alle utemøblene funnet frem og grillen har vært flittig i bruk. Fantastisk! I fjor på denne tiden så var alt et stort rot både i og rundt huset (i tillegg var det spor av snø ifølge bloggen), så det er ekstra stas å kunne pynte og ordne nå for tiden. Fortsatt er det endel å både male og få orden på, og jeg har nok av planer for hva som kan bli, men først og fremst så er det herlig å bare nyte. Det er få prosjekter som forsvinner av seg selv, så å utsette dem litt er ikke det verste….

Jentene er med andre ord blitt godt vante hva sommeren angår, og eldstemann har til og med rukket å gjennomføre sitt første bad (nei, ikke som en del av en utfordring – rett og slett fordi det var varmt :-) ). Alle tre har vært veldig fornøyde med å kunne legge vekk vintersko og vinterklær tidligere enn hva som er vanlig til fordel for lettere varianter (av prinsipp så har jeg ikke tenkt å finne dem frem igjen selv om varmegradene ser ut til å synke drastisk). For min del så har jeg et samarbeid med Reima, og dermed var jeg så heldig å få flotte klær fra vår/ sommerkolleksjonen deres i posten for en tid tilbake. En utrolig luksus å slippe noen av de nødvendige vårinnkjøpene……

This slideshow requires JavaScript.

Jeg har tidligere skrevet om mine erfaringer med produktene fra Reima, og etter at de fikk nettbutikk for norske kunder så har jeg flere ganger bestilt varer derfra. Rask leveringstid og god service har gjort at jeg benyttet sjansen på salget tidligere i år til å oppdatere neste års vinterklær til alle jentene, men etter å ha sett de fine klærene som kommer for denne årsiden så vil det nok komme flere forsendinger til meg i nær fremtid. Anbefaler dere å gå inn å sjekke ut hjemmesiden deres her.

This slideshow requires JavaScript.

Selv ble jeg overrasket over den store bredden i både type klær og størrelser. I utgangspunktet så har jeg forbundet Reima med dresser og luer, men snakk om å mangle innsikt. For her er det mye annet fint å finne.

This slideshow requires JavaScript.

At flere av ytterjakkene både er vindtette og har en vannsøyle på 5000 mm gjør at de er ekstra anvendelige i det vanlige klimaet her på vestlandet. Så må det heller være lov til å krysse fingrene for at vi ikke har brukt opp det fine været, men bare fått en forsmak på hva som skal komme :-)

PS! I perioden 7. -11. mai er det 20 % rabatt på alt yttertøy på Reimashop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...