Dårlig start

Jeg avsluttet 2012 så fint med å si “Nytt år, nye muligheter”, og jeg må ærlig innrømme at jeg hadde sett for meg en litt mer positiv start på det nye året enn hva som til nå har vært tilfelle. For min del nærmet nemlig febermåleren seg 40 i det klokken slo 12 nyttårsaften, og siden har jeg lagt strak ut med influensa. Dagen i går lengtet jeg derfor bare til at skulle være over, og motivasjonen for å la hverdagen starte og få jentene lengst mulig vekk fra smittekilden var stor.

Influensa

Idag klarte jeg å karre meg ut av sengen, omtåket av feber fikk jeg hjulpet Hverdagspappa med å få frem alt av utstyr som skulle med i barnehagen. Tanken på at bare de andre kom seg ut, så var veien til puten kort gjorde det mulig i det hele tatt å bidra. Innrømmer gjerne at i det de låste døren bak seg senket skuldrene mine seg og jeg kjente varmen fra sengen alt før jeg hadde lagt meg. Dessverre nådde jeg aldri dit før nøkkelen på ny ble vridd om, og en lettere stresset Hverdagspappa kunne fortelle at det ifølge naboen var planleggingsdag i barnehagen!! Nei!!!! – er det mulig…. For mens jeg ligger full i influensa, og ikke under noen omstendigheter er i stand til å ta vare på tre barn, så begynner han i ny stilling idag – og da passer det overhode ikke å måtte melde avbud i siste liten. Mens jeg kjenner panikken, er min kjære mer snartenkt og gjør som han alltid gjør i slike situasjoner; ringer sin mor. Jeg takker høyere makter for min snille svigermor idet de andre 5 minutter senere igjen er ute av døren (sjelden jeg sier dette, men idag: “takk og lov”), og mor endelig kan krype til køys. Høy på adrenalin, og med feberen på vei ned som følge av tabletter lar selvfølgelig søvnen vente på seg, men resten av dagen skal uansett tilbringes under dynen, så satser jeg på at året fortsetter bedre enn det har begynt for min del :-)

Hva med dere andre, har 2013 startet som forventet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to Dårlig start

 1. Åhh.. det hørtes ikke noe særlig ut! Jeg har akkurat fått levert største jenta i barnehagen, og jeg må si det var en lettelse.. og jeg er ikke syk engang!! Men mannen er syk på 3 dagen. Og da blir det som å ha 3 små å ta seg av egentlig!;-) Så det nye året startet ikke så bra her heller.. Men da kan det jo bare bli bedre!!? God bedring!! :-)

  • Hverdagsmamma says:

   Helt enig, da kan det bare bli bedre.
   Jeg krysser fingrene for at mannen din snart er på bedringens vei – lite som er så slitsomt som syke menn ;-) – og at dere andre holder dere friske. Nyt dagen videre; koselig med ferie og fri, men godt når hverdagen og barnehagenbegynner igjen også….

 2. Susanne K says:

  Hahaha, leve bestemødre! Håper du føler deg bedre snart! Her er forsøker jeg å få unna dagens arbeid kjapt så jeg kan hente tidlig etter en litt røff morgen. Går dagene noensinne som planlagt når man har små barn? God bedring og godt nyttår til deg! Mange klemmer fra Susanne

  • Hverdagsmamma says:

   Niks, er det noe man lærer som småbarnsmødre så er det vel akkurat det; glem fastlagte planer, ting endrer seg uansett ;-) Med jula friskt i bakgrunn er det jo typisk at i det man skal i besøk og er klar for å få på finstasen så skjer følgende; en fin, to snart ferdig. De to siste ferdig, nummer en ikke lenger fin ;-)
   Klem

 3. kvinnen says:

  Jeg har skrevet om noe som er MER enn et kjerringråd for hvordan du fortere skal bli frisk. Verdt å prøve? Det koster deg ikke mer enn en løk.
  Og så kunne du kanskje skrive hva du synes om rådet etterpå :)

  http://kvinnen.blogg.no/1356918639_need_help_with_the_fl.html

  Uansett: God bedring!

 4. Bestemødre er gull verdt. Her husket vi at det var planleggingsdag så vi har beholdt mormor og mormor på ekstra lang nyttårsfeiring.. God bedring til deg!

  • Hverdagsmamma says:

   Tusen takk Laila. Vanligvis pleier vi å ha kontroll, og dette er datoer vi tidlig krysser ut i almanakken. Var derfor sikker på at jeg hadde sjekket dette før ferien – for jeg hadde fått med meg planleggingsdagen på skolen – så hvordan vi overså at det var det samme i barnehagen er usikkert :-)

   • God bedring i heimen! Håpere så inderlig vi slipper unna influensaen…
    Så bra med gode besteforeldre som kan stille opp, men du hadde nok kontroll på barnehagen for den var åpen i går ;) E var der heile dagen og storkosa seg med vennene sine.

 5. Hverdagsmamma says:

  Tusen takk, her er antibcen hyppig i bruk og jeg holder meg i god avstand til resten i håp om å ikke viderføre smitten til de andre.
  Nesten glad for å høre om gårsdagen (selv om kanskje ikke S sier det samme) for jeg vet jeg hadde sjekket dette før jul, og det er jeg som har vært helt klar på at kun skolen hadde planleggingsdag igår. Når jeg i streset som oppsto på morgenkvisten i går skulle sjekke må jeg ha blinkset med noe, for da så det ut som om det var fri også for barnehagene….. men egentlig godt å høre at jeg i utgangspunktet ikke har mistet felt kontrollen… ;-) så får jentene heler glede seg over en hyggelig dag med snille besteforeldre, og jeg at jeg fikk litt ekstra fred siden E også ble med bort dit
  Klem

 6. Hehe, nei kontrollen har du nok ikkje mista :) Men vil tru at det var – som du sier – godt å få heilt fred ei stund når du er febersjuk. Me vakna opp til spysjuk kal i dag, men han har heldigvis berre kasta opp ein gong og er no på bedringens veg og held på maten. Egentlig ein flott dag å vere heime på for no er det berre kos i sofaen, ski på TV og strikk på pinnanae :) Ha ein finfin dag så håper eg me sjåast snart.
  Stor klem herfrå :)

  • Hverdagsmamma says:

   Stakkars H, håper han fort blir bedre, og at dere andre ikke blir smittet også. Det er visst mye som går nå fortiden.
   Håper kosen fortsetter, nyt det – det fortjener du. Er kjempeimponert over alt du har rukker over før jul, så utrolig koselig å se alle de fine bildene på bloggen din.
   Krysser fingrene for at vi seest snart.
   God og varm klem til deg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>