Det er jo tanken som teller…. (eller er det bare noen man sier når alt annet slår feil??)

Idag har Hverdagspappa bursdag!! En gang i tiden så betydde det nøye planlegging for å finne den perfekte gave, men det er begynt å bli en stund siden…. Et eller annet sted så tok hverdagen overhånd, og av en eller annen grunn så kommer denne dagen alltid litt brått på (sånn er det å fylle år samtidig som jobb/ barnehage/ sfo og skole tar til igjen). I år så hadde vi planene klare, men ting har en tendens til ikke alltid å bli som man planlegger….. Vi satser derfor på at et brev ikke er  den verste starten på en bursdag. Tross alt fulgte det med litt sjokolade (for meg hjelper det på alt) og – nesten – storfornøyde barn (om man ser bort i fra de vanlige protestene om å måtte stå opp) Iallefall, sånn kan det også gjøres: (For det er jo tanken som teller… eller??? )

gavebrev

Gratulerer med dagen kjære Pappa

Dette skulle egentlig vært 3 gaver, og vi skulle nå sittet her i sengen omgitt av papir og ditt (forhåpentligvis) fornøyde fjes. Som du ser så gjør vi ikke det, og her kommer forklaringen:

M var forutseende nok til å tenke at du trengte litt nytt sportsutstyr, og etter litt research fant vi ut at dette virket å være en strålende ide. Ytterligere intern graving gav oss hele tre forslag til hva dette kunne være, og vi begynte å ane konturene av en kjempeslagen gave. Dessverre (for deg) så er det et stykke fra plan til handling….

Plan A: Medisinball. Jepp, mamma vet nå mye mer om det enn noen gang. Vet du at det finnes både enkle baller, og egne typer i holdere? I alle fall, med unntak av bestemmelser om vekt så var vi ganske åpne for forslag til hvilke type som ville gi deg best treningseffekt. Bildene i reklamen fikk oss til å glede oss masse til hvordan dette skulle bli. I butikken kunne de imidlertid fortelle at det ikke er sesong for dette nå???? Hallo, vil ikke alle se ut som de på bildene nå når man faktisk er i modus for å kle av seg, og ikke om noen måneder når man kler på seg? Det kan være at dette gir en pekepinne på at det tar tid å oppnå de resultatene som reklamen viser. I alle fall, den meget spesifikke tilbakemeldingen for når vi kan får ordnet dette til deg er i løpet av august/ september. Så vet du det. Vi SKAL ordne for deg! Vi synes dette var en god ide! Vi gleder oss til neste sommer (mamma sier hun knapt kan vente)

Vi ble nå enige om at vi kan leve med bare to gaver og var klare for plan B. Mamma har fått med seg F snakke så varmt om de joggeskoene som xxl selger rimeligere enn alle andre steder, så mamma sendte han en mail for å sjekke hva de het. Selv om han helst så at vi kjøpte deg klogger etter de siste løpsresultatene, så var han veldig behjelpelig med å fortelle at det var snakk om Asics kayano 19. Fysioterapeutgenet i mamma er egentlig ikke tilhenger av å kjøpe joggesko uprøvd – særlig ikke med dine Donaldføtter – men iveren etter å kjøpe deg gaver var større en fornuften. Så ja, nye joggesko til deg skulle det bli. Bare synd at alle andre nok tenker det samme (sikkert alle dem som ikke får tak i medisinball, og som begynner å løpe i stedet, det må nok vekk litt overskuddsfett for å se ut som på de bildene  🙂 ). Uansett, skoene kommer ikke inn før tidligst i dag, senest neste uke, så sko skal det bli, bare ikke akkurat nå…..

Ok, det ble ikke tre gaver, men vi hadde jo fremdeles det siste alternativet, plan C. Badebukse. Hehe, mamma sier at etter noen uker ved bassengkanten i syden, så synes hun du også godt kan få deg en sånn sneksen liten sak. Hun var faktisk så ivrig at hun gikk gjennom eks antall utgaver på butikken ved å bruke øyemålet når hun skulle finne størrelsen, og hun brukte lang tid. Faktisk så lang tid at i det hun hadde funnet en hun trodde passet, så kom en mann og fortalte henne at størrelsene hang rett over…. Om ikke annet fikk hun bekreftet at det ikke er noe i veien med verken øyemålet eller innsikten hennes :-) og hun var ganske så fornøyd med den lille saken hun hadde funnet der hun ruslet mot kasen med i alle fall en gave til deg. Tilfeldigvis sjekket hun der om den kunne byttes om den ikke passet, men det kunne den IKKE. Ikke det at mamma tviler på eget øyemål, tvilen går mer på om du faktisk vil gå med noe som er så tight som det hun hadde funnet frem (hun sier dere kan ha litt ulike interesser her). Dermed kjære pappa, dette gjorde at heller ikke denne ble med hjem for å feire dagen din, så her sitter vi, om ikke annet så har vi husket litt sjokolade. Synd du ikke spiser så mye av det, men vi er her selvfølgelig for å hjelpe deg. Mamma sier forresten at hun har snakket med onkel, som i kveld kommer og passer oss slik at dere kan gå ut og spise og kose dere med en kino. Hun gleder seg i alle fall masse, og håper du vil gjøre det samme.

Hurra for de 38, besteste pappa, vi er kjempe glade i deg!!

Stor klem fra alle jentene dine”

Verdens beste Pappa!!!

Verdens beste Pappa!!!

Om ikke annet blir det altså kino og mat på bursdagbarnet i kveld. Dermed så blir det ikke rom for å skrive mitt faste fredagsoppdatering på utbyggingsfronten; den kommer i løpet av helgen. Noen ganger gjelder det å prioritere ;-)

Gratulerer til deg min kjære, og god helg til alle andre :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Responses to Det er jo tanken som teller…. (eller er det bare noen man sier når alt annet slår feil??)

 1. Så utrolig bra!! Gratulerer med dagen til mannen i huset og kos dere ute i kveld.

  • Hverdagsmamma says:

   Tusen takk. Alltid godt å komme seg litt ut av huset for oss voksne også, så satser på at kvelden blir super. Jeg har jo litt å ta igjen for de manglende gavene :-)

 2. Gratulerer med dagen til mannen :)
  Jeg mener jo det er tanken så teller da ;) Og tanken(e) har vært gode.. Mye arbeid har du lagt ned og, til tross for mangelfulle resultater.. Hehe
  Bedre lykke neste år ;)

  Håper dere har hatt en fin feiring!

  Klem fra meg

  • Hverdagsmamma says:

   Han takker så mye! Han ble iallefall fornøyd med dagen, og det er jo det viktigste :-)
   Fortsatt god helg til deg og dine :-)
   Klem fra Linda

 3. Fru Thoresen says:

  Så herlig skrevet, kan tenke meg han satt der å leste med et stort smil :)
  En stor gratulasjon med dagen til han, håper dere har kost dere i kveld :)

  • Hverdagsmamma says:

   Vi koste oss masse, det er ikke alltid så mye som skal til. Bare mulighten til å kunne være noen tmer bare oss to er jo en liten luksus :-) Så han hadde nok en finfin dag :-)

 4. Laila says:

  Fantastisk. Må si dere har jobbet for saken. Håper kvelden ble superkoselig, det fortjener dere begge. Klem L

  • Hverdagsmamma says:

   Ja, det er ikke insatsen det sto på :-) og kvelden ble bra!! Herlig med litt voksen tid innimellom…..
   Ha en strålende helg videre L,
   Klem fra Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>