En rolig lørdag

Lørdagsskål

I dag har vi virkelig hatt en super rolig dag. Vi har våre faste rutiner i helgene, der lørdagen starter med en tur til bakeren for å kjøpe ferske rundstykker. Etter frokost kryper vi alle fem opp i sengen for litt ekstra kos. I dag snek jentene seg etterhvert ned for å se tv, mens både jeg og hverdagspappa sovnet. Når vi våknet litt før 12 var vi både utvilt og fornøyde. En perfekt start på helgemorgenen altså :-)

Resten av dagen har fortsatt stille og rolig. Egentlig utrolig herlig å ikke ha noen planer, men bare kunne gjøre akkurat det man vil. Så nå har vi fått med oss finalen i Skal vi danse, og er gode og mette. I dag valgte vi å lage mat til jentene først , for så å kunne nyte et rolig måltid bare vi voksne litt senere. Dermed kunne vi velge akkurat det vi ville ha å spise uten å tenke på hva jentene liker, og med litt vin i glassene da så føltes livet fullkommet. Nå er vi klar for en film på sengen.

Ha en fortsatt fin lørdagskveld alle sammen ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>