Endelig fremme under Spania’s sol:-)

Jentene koser seg på Flesland

Jentene og jeg har vært i feriemodus store deler av sommeren. Det vil si at vi hver dag har kunnet sove til vi har våknet uten å ha blitt forstyrret av vekkerklokken. Idag måtte imidlertid klokken på, og dagen begynte for en gang skyld tidlig. At grunnen til dette var ferie gjorde imidlertid at alle var blide og fornøyde. Siden bilen var pakket i går, trengte vi kun å kle på oss og få spist en god frokost før ferden gikk mot Flesland. Vi liker å beregne god tid, og var derfor tidlig ute. Når det i tillegg var lite kø både ved innsjekkingen og gjennom sikkerhetskontrollen så ble det endel venting. Men hva gjør vel det når vi alle vet hva som venter…..

 En av fordelene med Spania er at flyturen bare tar litt over tre timer, noe som er helt perfekt når man reiser med barn. Stort sett så skjer det noe hele tiden i løpet av disse timene, og barna får aldri tid til å kjede seg. Nytt av året for oss er at yngstemann også har fått eget sete. En utrolig lettelse fra i fjor når en av oss konstant var låst med henne på fanget. Da var det stress å reise med tre barn…….

Hotellet vi bor på viste seg å ligge 1,5 time med buss unna flyplassen på Palma; Ikke helt optimalt, særlig ikke siden det var svært varmt (midt på dagen), men også dette gikk greit (utrolig hva en smokk og kosefille kan løse). På tilbakeveien skal imidlertid hverdagsmamma huske å kjøpe med mer vann…..

Lang busstur på vei til hotellet

Den første dagen av ferien har altså hovedsakelig gått med til reising….. Vi var fremme på hotellet ca 17.30, og mens hverdagspappa tok med seg jentene for å inspisere hotellet, benyttet jeg anledningen til å pakke ut fra alle koffertene. Etter vi fikk vårt tredje barn er det nemlig blitt slutt på at klærene ligger i koffertene frem til avreise. I en to roms leilighet, og med vogn, er det rett og slett ikke plass til det. Å bruke en halv time til å virkelig pakke ut og få skikkelig orden med en gang gjør alt litt lettere….

All reisingen har gjort oss til en trøtt gjeng, så vi har en rolig første kveld :-) Inntrykket så langt er uansett at vi har mye å glede oss til, og 2 årigens begeistrede uttrykk på bildet under viser iallefall hva hun synes om all inclusive……

Storfornøyd med all inclusive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>