Feiring x 2

Hvite roser fra min supre nabo

I dag er dagen hvor vi jentene i huset burde stått tidlig på for å stelle i stand med frokost på sengen til Hverdagspappa, vi burde kokt egg og vi burde laget kakao. Som dere sikkert skjønner så skjedde ingen av delene. Vi hadde rukket å pakke inn noen nye boksere og sokker, men kort, nei det fulgte ikke med. Dagen startet med at formen min var dårlig, og siden Hverdagspappa hadde vært ute i går så var hans form ikke mye å skryte av heller. Valget falt derfor på å la han sove litt ekstra før han fikk slengt i fanget overnevnte (og svært lite spennende) gave. Tiden der farsdagene ble planlagt i flere dager er definitiv over, og å skryte over at vi fikk gjort stas på han vil også være en stor overdrivelse, her satser vi på at neste år, da skal alt bli så mye bedre :-) Når alt kommer til alt, så er vi alle iallefall enige om at han er verdens beste, og hadde fortjent det beste!!! Og det er vel tanken som teller…….

Hovedgrunnen til at han heller ikke fikk kake av oss (for det hadde han iallefall fått… tror jeg….) skyldes at svigermor har bursdag i morgen. Feiringen derimot, den fant sted idag. Så der jentene vanligvis sitter kvelden før og lager farsdagskort, så ble bursdagskort til farmor prioritert, og det er vel få forklaringer som møter større forståelse fra en pappa enn den :-)

Siden jentene har flere fettere og kusiner i samme alder, så er sammenkomster som idag et høydepunkt for dem. Med en svigermor som alltid disker opp med masse god mat, så er det stor stas for oss voksne også. Både godt selskap og god mat, kan det bli bedre! At jentene iallefall har hatt det gøy gjennspeiler seg i at yngstemann sovnet på gulvet her hjemme før klokken var 18. Vi voksne krysser dermed fingrene for at hun har tatt kvelden, og ikke våkner om noen timer etter å ha ladet batterien litt. Særlig viktig er dette idag når vi gleder oss litt ekstra til å sløve foran tv´n med sesongstart på Castle litt senere :-)

Fortsatt god søndag til dere alle

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>