Flotte klær til barn

Jeg har aldri lagt skjul på at jeg foretrekker sol og sommer fremfor vinter og snø, og etter en lang og kald vår så er det ikke fritt for at jeg storkoser meg nå når varmen endelig er kommet. Samtidig så tar jeg meg i å undre meg over hvorfor jeg ikke har forberedt meg mer til denne tiden, for selv om jeg har ventet lenge så har jeg iallefall ikke brukt ventetiden godt nok:-) De av dere som følger bloggen min har gjerne fått med seg at området rundt huset for tiden ikke innbyr til ytterligere pynting – foreløpig så er det bare en steinrøys der – så å tro at noen blomster i ny og ne vil gjøre det inntrykket bedre er vel å forlange for mye. Allikevel så har jeg de siste dagene kjent dragningen mot hagesenter for å pynte opp den lille plassen på baksiden. Så istedet for å sette seg ned å nyte solen, så føles det som en mengde ting bør unnagjøres før jeg virkelig kan få fullt utbytte av de fine dagene.

En annen trang jeg får når solen titter frem som nå, er klesshopping. Der en sliten jeans kunne være ok den ene dagen, så krever varmen en helt annen garderobe. Etter at barna er kommet til så er det helst de som har nytt godt av denne parallellen mellom finvær og shopping, samtidig så sier fornuften at jeg bør bruke tiden til noe annet enn å gå rundt i butikker (egentlig litt fascinerende at når noe jeg har ventet på så lenge endelig kommer, så tenker jeg mer på klær enn både grill og solseng…..). Helt uforberedt på at behovet for nye klær ville komme er jeg imidlertid ikke, for det er alt gått uker siden jeg sydde flere ballongbukser til de to yngste. Planen var å fortsette denne produksjonen, men så var det dette med tiden da, og akkurat nå så tar utbyggingen det meste av fokuset, noe som har resultert i at jeg ikke har funnet rom til å sette igang med ytterligere syprosjekter. Med tre jenter i huset så kunne man kanskje tro at jeg har mer enn nok – iallefall til de to yngste, men jeg har definitivt overført begrepet “å ikke ha noe å ta på seg” til jentene. Sannsynligvis ikke fordi dette virkelig stemmer, men mer fordi jeg synes det er kjempegøy å fornye litt.

Jeg har i hele mitt voksne liv vært en aktiv bruker av netthandling når det kommer til kosmetikk. Når det gjelder klær så har jeg ikke like lang erfaring, men de siste årene har jeg i større grad også fått øynene opp for norsk netthandel. Om det er det økte tilbudet av kjente merkevarer, eller rett og slett det faktum at med tre barn og den evinnelig tidsklemmen hengende over meg, så er det faktisk ganske befriende å sette seg ned med pc´en og lete etter godbiter. I år har jeg derfor benyttet disse siste dagene til å innse at jeg igjen har vært sent ute med å tenke fornyelser i sommergarderoben, men istedet for å bruke unødvendig tid borte fra hjemmet, så har jeg plassert meg foran pc og drømt meg litt vekk. Bare sjekk ut disse flotte klærene jeg fant på Zalando

Jakkerzulander

Selv så synes jeg at både jakker og kjoler er ekstra greit å kjøpe uprøvd. Jentene har forholdsvis standardstørrelser, så forutsatt at jeg bestiller rett størrelse så passer som regel klærene også :-)

Kjoler

Det er ikke til å komme unna at jeg har en ekstra kjærlighet for kjoler, og det fine med dem er at selv om ikke været viser seg fra sin beste side, så lar de seg enkelt bruke sammen med en strømpebukse og genser. For en ting jeg er sluttet å ta hensyn til er å skulle spare visse klær til fint. Dette gjorde jeg i større grad til eldstemann, men fant fort ut at den eneste konsekvensen dette fikk var at jeg la tilnærmet ubrukte klær på loftet. Så om kjolen er litt ekstra fin så passer den fortsatt i barnehagen. Jeg vet jo uansett at hvert år så finner nye utgaver veien til hjemmet vårt :-)

Kjoler1

I år har jeg iallefall brukt nettet og netthandel som en reddende engel for å få gjort to ting jeg er glad i; nyte varme og sol, samt få tilfredstilt shoppingbehovet som pleier å følge med :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>