Fra kaos til paradis

Etter en heller laber hjemmesommer så langt, så er vi endelig fremme under Spanias sol. At vi stod opp alt klokken tre fredags morgen (ææ, natt er vel egentlig mer passende) får så være, for nå nyter vi både bading og sol på Mallorca. Etter uker med regn skal det bli godt med 14 dager her. Selv om nåsituasjonen er topp, så fikk vi en litt mer kaotisk start på forberedelsene til reisen hit enn hva som var meningen. Planen var nemlig å pakke ferdig det meste alt onsdag, slik at vi skulle kunne bruke torsdagen til  å roe ned og slappe av. Mens vaskemaskinen enda durte og gikk onsdag så vi plutselig vannet piple ut på nabobadet. Vann som kommer ut under lister gir alt annet enn en god følelse…… Med en mann som har erfaring fra forsikringsbransjen gikk det sporenstraks en telefon til forsikringsselskapet, og torsdag kom en fagmann på befaring, noe som resulterte i følgenede:

bad fukt

Nå er dette et lite toalett som vi ikke har gjort noe med siden vi flyttet inn. Planen har hele tiden vært at om vi blir værende så skal dette, en bod, et bad og et vaskerom  bli til to bad og et vaskerom. Dette prosjektet var under ingen omstendigheter budsjettert inn nå…. Etter et fuktteknikkeren hadde sagt sitt så kunne vi heldigvis berolige oss med at det verken var sopp eller råte i veggen, og at det i hans øyne var en heller liten jobb i å få rettet opp i det hele. Alt må tørkes før nye plater, belegg og lister kommer på plass. Samtidig så er det ikke til å komme over at det er litt kjedelig å begynne å fikse på noe som vi før ellere senere (helst før) skal endre på. Så mens vi forlater hjemmet med tørkemaskiner jobbende for fullt, så får vi regne og diskutere hvordan vi skal gå frem. Det hadde vært kjekt å få også badene slik vi vil ha dem, samtidig så er vi litt lei av alt som heter oppussing og kaos i huset. I tillegg så kom overslaget over hva det vil koste å få gjort dette nå på mail igår, og gav oss andre grunner enn bare Spanias sol til å måtte tørke svetten…..

Vi prøver derfor å la hjemmesituasjonen være hjemme, mens vi nyter ferien. Foreløpig ser det i allefall lovende ut, og jentene koser seg masse med badingen.

calabona

Jeg lover å oppdatere mer i dagene som kommer. Ryktene sier forresten at det ikke er så aller verst hjemme heller, så jeg håper alle nyter solen så lenge det varer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to Fra kaos til paradis

 1. Anita says:

  Huff da! Godt det i det minste skjedde før dere reiste da ;) Kos dere masse i varmere strøk og nyt det til det fulle :) Klem

  • Hverdagsmamma says:

   Tusen takk ;-) Vi nyter livet i varmen, alltid godt å komme seg vekk litt. Stor klem til dere alle fire (eller egentlig fem ;-) )

 2. Slikt er aldri moro og det passer heller aldri. Håper dere nyter ferien alikevel!

 3. Det er jo bare typisk altså!
  Håper dere likevel koser dere glugg på ferie. Det ser vidunderlig ut! Ja, vi har knall vær her hjemme, men kjenner jeg er en smule misunnelig på dere likevel gitt ;)

  Klem fra meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>