Fristelser…….

Sjokolade i lange baner

Siden flyet vårt gikk tidelig idag måtte vi opp alt kl 2.30. Vel fremme på flyplassen var det mye folk selv om det var tidelig, lange køer og trøtte barn (og voksne…). Innskjekking og sikkerhetskontroll gikk greit, og vel inne på flyplass området hadde vi en hel time på oss til flyet skulle gå. Med god tid på en flyplass så er det vel obligatorisk å gå innom de ulike butikkene. Det var da det store suget kom……..

Det er mulig det har sammenheng med at jeg har vært sjokoladefri (sjekk link) i nær to uker nå, men jeg tror aldri jeg har sett flere sjokoladehyller!!!!!! De var over alt!!!! Særlig Toblerone som er min “sydensjokolade” fantest i mange varianter (har det virkelig vært så mange tidligere…..). For min del var det bare en ting å gjøre – droppe alle butikker. Å gå inn dit på morgenkvisten når magen rumler av full styrke etter timer på bare vann ville vært en dårlig idé…..

Sjokolade i lange baner

Jeg var egentlig ganske stolt over å unngå å falle for fristelsen. Det er mulig at utfallet ikke hadde vært det samme dersom jeg hadde vært der alene, men det viktigste er at jeg holdt meg unna…..

Etter 14 dager på ferie ble vi møtte av et tomt kjøleskap når vi kom hjem. Det første vi måtte gjøre etter å ha pakket bagasjen ut av bilen, var derfor å kjøre avgårde til butikken for å handle inn. Igjen var det en sulten hverdagsmamma som befant seg omgitt av fristelse. Særlig var det tungt en lørdag å droppe en pose med strator dobbel kuler (de er bare helt fantastiske!!) til bare 23 kr…… Denne gangen vet jeg at jeg hadde gått på en smell dersom jeg hadde vært alene, men med både hverdagspappa og jentene rundt meg føltest det ille å skulle innrømme en smell alt første dagen hjemme….. Så igjen: jeg stod imot fristelsen!!!! En tyggis fant veien til handlekorgen, så det ser ut som om det blir en sjokoladefri lørdag på meg!!!! Jeg er derfor ganske så fornøyd her jeg sitter – la det bare vare……

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>