Galskap eller et nødvendig onde som må til?

Det har blitt lite blogging på meg i det siste; tiden strekker rett og slett ikke til. Oktober har vært en hektisk måned, mye er blitt gjort, nye planer er lagt, uteområdet har fått både skiferheller, potter, blomster og trær. Ting begynner rett og slett å gå seg til. Dermed kan det nærmest virke som galskap det vi skal i gang med nå…..

I morgen starter nemlig arbeidet med å omgjøre dagens bad, toalett, vaskerom og bod til to bad og et større vaskerom. Om alt går etter planen så vil rørlegger, elektriker og snekker være på plass, vegger skal rives, gulv meisles osv. Derfor så har mye tid gått med til å rydde, omorganisere og kaste i det siste. I den fasen vi nettopp har vært gjennom så har særlig boden blitt brukt til alt fra klesskap til lagringsplass og roterom. Det er rett og slett ganske fasinerende alt som har rukket å hope seg opp, og det har derfor blitt noen turer til og fra fyllingen. Om ikke annet så har vi fått en skikkelig opprydning; tydeligvis en fin måte å tvinge en selv ti lå få gjort ting som har en tendens til (iallefall her i huset) å bli utsatt.

Alt er ryddet og tømt, og de få tingene vi må ha fremme er presset inn på det lille toalettet som fortsatt bærer preg av sommerens vannlakasje (og følgende hovedgrunn til at vi setter i gang NÅ)

Alt er ryddet og tømt, og de få tingene vi må ha fremme er presset inn på det lille toalettet som fortsatt bærer preg av sommerens vannlakasje (og følgende hovedgrunn til at vi setter i gang NÅ)

Om vi helt vet hva vi går i gang med, er vi usikre på, men nå er det iallefall ingen vei tilbake. Vi gleder oss naturligvis stort til det hele er ferdig, så får vi bare bite tennene sammen og gjøre det beste ut av tiden frem til det. I mellom tiden satser jeg på å oppdatere ukentlig om hvordan det går. Om ikke annet så gleder ungene seg til vi endelig skal komme i gang, og de ser for seg hyppige besøk i svømmehallen for å benytte dusjene der. Ulike perspektiv og forventninger tydeligvis :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>