Gledelig gjensyn

Gjensynsglede

Det er ikke ofte verken jeg eller hverdagspappa er borte fra jentene, men denne uken har pappaen vært flere dager på Geilo. Det fine med noen dager fra hverandre er at man da får muligheten til å glede seg litt ekstra over å sees igjen. Det var iallefall noen glade jenter som synes det var topp å kunne krype opp på pappas fang for litt kos.

Elise har hatt sesongens siste dag på idrettsskolen idag, og tradisjon tro var det Rock n Rolf danseskole som sto på programmet. Som den ansvarsfulle storesøsteren hun er så har hun nå prøvd å lære søstre sine noen nye dansemoves. Selv synes de at de er klar til å ta opp konkuransen med kandidatene på Norske talenter :-) Greit å ha ambisjoner, men enn så lenge så får de nøye seg med å se på, og i pausen er det alltid noe kjekt å finne på nettet – utrolig at mammaen i det hele tatt kommer til på mac´n.

God fredagskveld alle sammen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>