Hvilken fotoveske bør jeg velge??

Jeg fikk nytt kamera til jul, og foreløpig har det absolutt resultert i mer fotografering. Det er rett og slett blitt kjempegøy å ta bilder! Bildene bærer imidlertid preg av  at jeg har en lang læringskurve foran meg, men alle må jo begynne et sted, – og trøsten er at fra det nivået jeg er på nå, så kan det bare bli bedre :-)

For å lykkes med dette så sier det seg selv at det må øving til, og det er her jeg innledningsvis har møtt på en utfordring; å ha kamera med der bildene skal taes. Jeg har selvfølgelig kjøpt en vanlig kamerabag, men jeg klarer ikke å bli helt fortrolig med å drasse rundt på den. Det ser liksom litt for “profft” ut, og gjenspeiler ikke helt der jeg er. Jeg føler meg rett og slett litt dum…

Derfor er det bare å innse; skal kameraet i større grad følge familien, så må veskealternative endres. Siden jeg har bursdag senere denne måneden så passer det perfekt å ønske seg nok en veske, jeg har jo tross alt ingen som dekker dette behovet… (ok, om man ser bort fra kamerabagen da, men den teller ikke!!!)

Iallefall, etter litt søkeaktivitet på nettet ble jeg oppmerksom på nettsiden fotobag.no, og som den amatøren jeg er i fotoverden så fikk jeg en skikkelig aha-opplevelse – for det er jo absolutt ikke behov for å måtte drasse rundt på en kjedelig fotobag når det finnes så mange flotte alternativer.

For mitt vedkommende ble det kjærlighet ved første blikk når jeg så vesken Libby i fargen caramel fra Kelly Moore. (Bildene er hentet fra kellymoorebag.com)

Kelly Moore - Libby

Dette er en veske jeg lett hadde valgt uavhengig om den skal brukse som kameraveske eller ei. Grunnen til at jeg ikke har bestilt den enda er rett og slett fordi jeg er usikker på om den blir for stor? Med en bredde på ca 40 cm, dybde på 26 cm og høyde på 29 cm, så er den i største laget. Ypperlig dersom vi er på reise eller skal i selskap etc, men kanskje litt stor til hverdags? Spørsmålet jeg har stilt meg selv er om jeg virkelig kommer til å ta med meg kameraet på senteret en helt vanlig dag, og svaret her er nok nei. Så kanskje er det greit med en stor fotoveske? Med tre barn er det alltid nok av andre ting som også må med. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg……

Kelly More har forøvrig flere andre fine modeller, som 2 Sues

Kelly Moore - 2 Sues og modellen Classic

Kelly Moore - Classic

Egentlig likte jeg begge disse alternativene, men så var det dette med fargen da. Ingen av dem finnes i caramel…

fotobag.no har de et annet merke – Epiphanie –  som jeg også synes har flere fine vesker, og særlig likte jeg modellen Ginger.

Kameraveske fra fotobag.no

På en utenlandsk side fant jeg Grace Butterscotch som falt i smak

Kameravæske fra Gracie Butterscotch

Denne synes jeg minnet om 2 Sues, og når jeg begynte å regne litt på pris så ble ikke sluttsummen så forskjellig fra det norske alternativet. For selv om man slipper toll på fotoutstyr, så kommer moms og porto i tillegg (hos fotobag er frakt inkludert).

Jeg er rett og slett litt rådvill, og for å sikre å få en kameraveske til bursdagen så bør jeg snart bestemme meg (etter 12 år så tar jeg det som en selvfølge at min mann blir strålende fornøyd med en klar bursdagsbestilling :-) .

Det er kanskje andre som har forslag eller erfaringer med fotovesker som kunne hjulpet meg litt på vei? Alle innspill mottas med takk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Responses to Hvilken fotoveske bør jeg velge??

 1. Abelone says:

  Likte Libby, jeg. For meg som ikke ser spesielt moteinteressert er den litt sånn pippa-veske. Helt inn og helt fin for mødre på farten som har bruk for mye i veska. I tillegg til kamera altså. Den skal altså bæres over armen, ikke over skulderen ;-)

 2. Sjølv har eg berre ein fotobag, men no vart eg òg frista til å kjøpe ei tøff veske med plass til både kamera og anna. Eg ville i alle fall gått for ei som er så stor at du òg kan ha pengbok, mobil etc. i slik at du slepp å drasse rundt på to vesker…
  Det som òg er viktig å tenke på er at ei veske med kamera i blir ganske tung, så det er greitt å kunne bære den over skuldra ved behov. Ser at den første veksa – som eg likte kjempegodt – har begge mulegheitene.

 3. Den første vesken var kjempe stilig!! Jeg ville definitivt gått for den. Tror ikke den blir for stor når du skal ha både kamera og andre ting du trenger å ha med deg i en veske. Kunne tenkt meg en sånn selv jeg :)

 4. Hverdagsmamma says:

  Tror det må bli den første ja, det er liksom den jeg hele tiden kommer tilbake til – så frykter at jeg kommer til å fortsette å tenke på den om jeg velger en annen….

 5. Hei:)

  Jeg har Libby og er veldig fornøyd. Den er ganske stor og første tiden syntes jeg den var litt i veien. Men alt er en vanesak og nå synes jeg den er helt super å bruke. Stort pluss at den har mange lommer til alle disse småtingene som alltid samler seg opp i bunnen av vesken sånn til vanlig – du kommer til å bli fornøyd med denne:)

  • Hverdagsmamma says:

   Så godt å høre, og jeg er jo vant til at det alltid er mye som må med når vi skal et sted, så det er sikkert bare positivt at den er stor; og som du sier, det er nok en vanesak. Tusen takk for tilbakemelding :-)

 6. Laila says:

  Jøss, har fotobager blitt så flotte?
  Jeg hadde absolutt valgt Libby. Selv elsker jeg store vesker og dytter alt mulig oppi de. Jeg tror ikke du kommer til å angre på det vaglet.

  • Hverdagsmamma says:

   Ja, ikke sant. Jeg ble skikkelig overrasket. Hadde aldri trodd at det var fotovesker,
   Vet jo av erfaring selv at det er mye som skal ned i vesken, så tror det blir bra med en stor variant :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>