Hvordan få bilde ved siden av en kommentar?

Jeg har fortsatt under en måneds erfaring i bloggverdenen, men har på denne korte tiden blitt “bitt av bloggbasiellen”. Det er utrolig gøy, men mye som skal læres, så foreløbig tror jeg skrivingen er det jeg har brukt minst tid på :-) Forhåpentligvis endrer dette seg etter hvert, men til nå så har jeg liksom aldri blitt helt fornøyd med selve designet. Jeg finner hele tiden noe jeg vil forandre på eller savner på siden min. Siden jeg ikke kunne noe om blogging fra før av så sier det seg selv at det har blitt mye søkeaktivitet på nettet. Her har jeg fått mange tips og ideer fra andre bloggere, og ser at det ofte er flere som lurer på de samme tingene….  Regner derfor med at andre nybegynnere kan ha nytte av noen av de tingene jeg har lært mer om :-)

Hvordan få bilde ved siden av en kommentar?

Mange bloggere har et lite bilde ved siden av kommentaren på bloggfeltet. Selv ønsket jeg meg dette fordi jeg synes det gir mer personlighet til bloggeren.

Det mest vanlige er å bruke Gravatar. Gravatar er et nettsted hvor du kan knytte et bilde opp imot en e-postadresse. Når du kommenterer innlegg og legger igjen adressen vil bildet du har valgt bli knyttet til denne kommentaren. Dette gjelder uavhengig av hvilken tilknytning du kommenterer i, dvs at det ikke bare gjelder for bloggkommentarer. Tjensten er gratis.

For å komme i gang, gå til gavatar.com. Når du logger deg inn på siden så blir du enkelt og brukervennlig bli guidet i hva du skal gjøre. Det er også linker som kan hjelpe deg fortløpende.

Lykke til :-)

Selv prøver jeg enda å finne ut hvordan man kan få bilde knyttet opp til overskriften på innlegget når man publiserer en post. Dersom noen kan hjelpe meg så setter jeg stor pris på det – i mellomtiden så søker jeg videre……

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>