Hyttehelg på Kvamskogen

Jentene på tur med hundene

Denne helgen har vi vært så heldige å tilbringe på hyttetur med gode venner; god mat, god drikke og supert selskap! Både store og små har virkelig kost seg :-)

Lørdag stod jentene tidlig opp for å lage skillingsboller med H. Stor stas å få være med å lage niste til dagens tur :-) At hundene Tusse og Milo skulle være med på turen var nok motivasjon for de største barna, som byttet på å holde båndet. Uvisst hvor mange ganger spørsmålet om ikke vi skulle få oss hund kom opp under turen…..

 

Yngstemann synes det var greit at motivasjonsbollene også var på plass…..

Etter turen hadde jentene jentekveld med M, og det er virkelig noe de kommer til å leve lenge på. De var alle svært så konsentrerte der de ble guidet og instruert i sminkens verden. For sminken må jo være på plass før man kan øve inn kveldens underholdning….. :-)

Sminking pågår

Hverdagsmamma foretrekker kanskje at hverdagssminken blir tonet noe ned når den tid kommer, men 5 åringen følte seg iallefall kjempefin her :-)

Ferdig sminket

Mens de små ble sminket og instruert av M, stod H for deilig mat på kjøkkenet. Guttene fikk æren av å stå ute i regnet og grille… Det er bra de kan brukes til noe ;-)

Guttene griller

Før maten var det klart for underholdningen, og stolte jenter kunne fremføre den nyinnøvde dansen. Innsatsen var det iallefall ikke noe å si på

Underholdningen var på plass

Selv hundene følte med på underholdningen….

Hundene følger også med

I det hele tatt har vi hatt en strålende helg. 2 åringen vår likte selskapet så godt at hun rett og slett ble rasende over å ikke få bli med K, M, Tusse og Milo hjem – mulig et tegn om at hun synes hverdagsmamma og hverdagspappa er noe kjedelige ????

Rasende 2 åring

Tusen takk kjære venner for en strålende helg – dette må vi gjenta!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>