Idrettsskole

Kanopadling

Fra eldste jenten vår begynte på skolen, og dermed var gammel nok, så har hun gått på idrettsskole. Dette er et kjempetilbud til de små, og gir rom for å la dem utforske ulike aktiviteter. Ønske er at barna skal få “mulighet til å mestre ulike ferdigheter slik at det kan bidra til å legge grunnlaget for varig lyst til å drive idrett og fysisk aktivitet.” Hos oss har dette iallefall vært tilfelle, og 8 åringen gleder seg alltid til fredagens aktivitet.

Idrettsskolen har aktivitetsplaner tilpasset de ulike aldersgruppene. På de årene 8 åringen vår har gått der så har hun jevnlig vært i svømmehallen, hun har deltatt på ulike former for orientering, dans, klatring, friidrett, turn samt mye mer. I dag var det tid for kanopadling. Etter at regnet har lavet ned i dagesvis, viste solen seg endelig igjen og var med å gjøre padlingen helt perfekt. Det var iallefall en strålende fornøyd jente som kom hjem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to Idrettsskole

 1. Bjørn E. Jørgensen says:

  Takk for hyggelig tilbakeping!!

 2. Tione Hjulstad says:

  Så hyggelig skrevet! Vi som driver Tertnes Idrettsskole er veldig takknemlig for denne type tilbakemelding – både når aktivitetene har falt i smak og når de ikke har gjort det. I tillegg er vi alltid interessert i å få tips til nye aktiviteter vi kan tilby barna.
  Mvh Tone Hjulstad

  • Hverdagsmamma says:

   Vi er iallefall strålende fornøyd med tilbudet, og har en 5 åring som alt gleder seg til å kunne melde seg på 1. trinnet til neste år :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>