In love…..

Første babybildet

Når vi endelig kunne skru på mobilene våre etter å ha kommet av flyet tideligere idag så tikket en etterlengtet sms inn; Min beste venninne sitt tredje barn var kommet til verden på morgenkvisten. Snakk om perfekt timing!! Jeg har under hele ferie oppholdet hatt et svakt håp om at den lille prinsessen skulle holde seg inne i magen lenge nok til at jeg kunne få sett henne mens hun enda var helt ny. Det har liksom blitt en selvfølge at vi er blant de første som ser hverandres barn….. Så selv om jeg for min venninnes skyld (alle gravide er vel lei ventetiden på slutten) har ønsket at den lille skulle komme slik at ventetiden kunne ta slutt, så har den egoistiske delen av meg altså håpet at jenten skulle holde seg i magen til termindato  🙂 og slik ble det!!!!

Min venninne kom hjem igjen fra sykehuset idag, og siden vi er naboer har jeg nå kunnet nyte det lille underet. Det er noe spesielt når de er helt nyfødte, både lukt ogutseende er perfekt. De to andre barna hennes er jevngamle med mine to yngste, så jeg har liksom alltid hatt en baby selv som har krevet sitt. Det var derfor ekstra herlig å sitte med det lille nurket i hendene – snakk om en perfekt liten tulle, jeg ble rett og slett forelsket!!!!

Håper dere får en fin første natt kjære M – gleder meg til å se dere alle igjen i morgen!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>