Ingen over – ingen ved siden av…..

03.08

Jeg må innrømme at jeg aldri hadde trodd at jeg skulle være opptatt av antirynkekremer alt i 30 – årene., men den illusjonen ble brutt for noen år siden….. En kveld jeg satt over min mellomste datter for å si god natt, så hun på meg med et spørrende blikk og kom med kommentaren som skulle bli inngangsporten til min let etter den perfekte antirynkekrem “Mamma, hva er alle de strekene du har i pannen???”

Egentlig har jeg alltid vært opptatt av hvilke produkter jeg påfører både hud og hår, og jeg har aldri i mitt voksne liv kjøpt noen av delene i dagligvarebutikker. I mitt første svangerskap (dengang var jeg 25) fikk jeg veldig uren hud. Illusjonen min om at gravide kvinner gløder, og er på sitt vakreste stemte altså overhode ikke for meg!! Uansett, den urene huden resulterte i at jeg ble mer bevisst enn noen gang på hvilke hudkremer som passet min hud, og fulgte alle velmente råd fra de hudpleierene jeg oppsøkte.

Etter at graviditeten var over, ble heldigvis huden normal igjen, men jeg ble nok enda mer opptatt av enn tidligere på hvilke kremer jeg tilførte ansiktshuden min. At jeg måtte flytte blikket fra hvilke kremer som gir glød og pleie, og over på antirynke preperater var jeg imidlertid ikke klar over før denne sjebnesvangre kvelden da min 3 åring ærlig og brutalt ga inntrykk av at det var på tide. Etter å ha gransket egen panne må jeg jo innrømme at gullet mitt har rett; Mamma begyner å få rynker (tror jeg i det videre vil kalle det linjer – det høres litt bedre enn rynker!!!)

De siste årene har jeg iallefall prøvd ut nok antirynkekremer! Siden jeg går i uniform på jobb, så er ikke sminke og utsende noe som står i fokus. Med tre små, så er det vel strengt tatt begrenset hvor mye tid jeg har tilmeg selv på morgenen også,  men å rense og pleie huden på morgenkvisten, det prioriterer jeg alltid!! Tilbake til kremene, jeg har prøvd flere typer fra apoteket, fra parafymeriet og fra hudpleiesalonger, men kremen som jeg stadig vender tilbake til fordi jeg virkelig ser forskjellen er: MB Formulation. Inn imellom får jeg ikke kommet meg avårde til byen, eller jeg simpelten har lyst å prøve andre merker og typer (å bli påvirket av reklame heter det vel;-), så kommer virkelig “strekene” i pannen tydelig frem. Føler meg år eldre på bare dager uten. Så selv om kremen er dyr, så er den virkelig verdt å anbefale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>