Jippi, jeg vant!!

bilde

Jeg pleier aldri å vinne noe. Nå må det sies at jeg ikke alltid er like flink til å delta, men jeg drømmer ofte; dersom jeg vinner i lotto (og her snakker vi ikke om 50 kr) så blir nok både hus og bil byttet ut. Faktisk er det veldig mye jeg drømmer om å gjøre, men så er det det å delta da….. Greit nok, de siste ukene har jeg levert inn Viking lotto, og de to eldste jentene har ivrig applaudert alle planer med hensyn til hva vi kan gjøre med gevinsten. Faktisk gav jeg dem lov til å hoppe i min og Hverdagspappas seng dersom vi vant i går. Denne muligheten fremsto så forlokkende at eldste jenten argumenterte for at hun burde få være våken til trekningen var over, sånn bare i tilfelle….

Uansett, nå vant vi ikke der, men i dag fikk jeg et plaster på såret. En av de mest reflekterende og engasjerende blogger jeg vet om, Mammadamen, hadde tidligere i uken en give away som jeg deltok i, og for en gang skyld så vant jeg! Snakk om lykke en torsdag kveld. Så nå gleder jeg til å kunne gå nyåret i møte med en ny Frankie Press kalender. Tusen takk Karianne :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>