Juleavslutning med bismak

I dag har vi hatt juleavslutning på jobben. En koselig tradisjon som har vart i åresvis. Siden vi i det daglige er spredd på flere baser er det ekstra kjekt når vi først møtes. Tradisjon tro har vi på forhånd trukket hver vår navnelapp på en kollega som man skal være julenisse for. Dermed har alle kjøpt inn en gave til hver sin person som blir lagt i en stor nissesekk (gaven, ikke personen altså :-) ). En av guttene i staben pleier å ta på seg jobben som nisse, og det blir mye latter og moro over kreative gaveforslag som blir gitt. For min del fikk jeg både julepynt, sjokolade og lyslykt fra min nisse. I tillegg hadde sjefen kjøpt gaver til oss alle.

Noen gaver er det lov å åpne tidlig....

Noen gaver er det lov å åpne tidlig….

Årets avslutning var imidlertid ekstra spesiell. Fra årsskifte av vil nemlig tjenesten vår bli slått sammen med tilsvarende tjeneste i en annen bydel. I tillegg til å bli mye større enn hva vi har vært til nå, så vil vi få ny sjef. Som ved alle endringer så er det trist at noe fint tar slutt, samtidig som det er spennede å se hva som vil komme. Idag ble det iallefall rom for gode taler, mye latter og vi fikk tatt det siste gruppebilde av en flott gjeng gode kollegaer. Så får vi heller vente i spenning med å se hva neste år vil bringe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>