Juleønske fra en 2 åring….

Øverst på ønskelisten står.... trommesett!!!!!

En tur på Living er ikke alltid det de små synes er kjekkest. Vår 2 åring ble imidlertid stor i øynene og svært så fornøyd etter et besøk der i dag. Faktisk likte hun seg så godt at det var vanskelig å få henne med ut…. Iallefall etter at det gikk opp for henne at hun måtte gå uten sin nye kjærlighet…..

Vårt lille gull la nemlig sin elsk på et trommesett som hun kom over. Hvordan er det mulig, et trommesett!!! 

Hvor mange ganger har man som voksne ikke spøkt med hvor gøy det ville vært å gi leker som lager mye lyd til andres barn, men så latt være i frykt av represalier…..

Nå hører 2 åringen vår til dem som synger bedre enn hun snakker, og hun elsker alt som har med musikk og sang å gjøre. At hun går for å prøve ut ulike instrumenter vil i så tilfelle kanskje ikke vært så rart, men jeg tror vi må gjøre en innsats for å få henne bort fra trommene til fordel for gitaren hun har rundt halsen :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Før hun skulle gå jobbet hun fælt med å få esken ut fra hyllen for å kunne ta den nærmere i øyesyn, og hun var veldig lykkelig over at hun klarte å bære den med seg. Da var det godt å kunne bruke julen som unnskyldning for å få henne vekk fra drømmegaven, “for ingen kjøper vel leker nå før jul….” Her hos oss krysser vi imidlertid fingrene for at hun har glemt det i god tid før det, for til alle som måtte lure; mor og far i huset ser helst at ingen oppfyller dette ønske……

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Juleønske fra en 2 åring….

  1. Henriette says:

    ÅÅå dette skulle vi sett litt før. Det hadde blitt årets julepresan og vi hadde blitt årets beste julegaveshoppere..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>