Kriblende torsdag…

Blomster og digg en helt vanlig torsdag

Torsdag innebærer ett av ukas tv høydepunktene her hos oss. De siste årene har vi nemlig sittet klare i godstolen for å få med oss Åndenes makt. I utgangspunktet var det bare Hverdagspappa som fulgte med, mens skeptikeren i meg totalt avfeide hele programmet som tøv. Hverdagspappa derimot ble tidlig hektet, og siden jeg anser han som en oppegående mann så klarte han etterhvert å overbevise meg om at serien var verdt å se. Fra første program så må jeg bare innrømmet at jeg ble fasinert. Og hektet! For etter nå å ha fått med meg flere sesoneger av både Åndenes makt og Den sjette sans så er jeg ikke lengre så skeptisk som jeg en gang var. Fortsatt tror jeg at mange prøver å sko seg, og tjene penger på å hevde de har evner som ikke er tilfelle, men at det finnes mer mellom himmel og jord enn hva som kan forklares med naturvitenskapen er jeg blitt overbevist om.

Idag har vi en liten feiring her hjemme, og markerer dette med litt ekstra kos. Etter at jeg sluttet med sjokoladen er det ikke lengre vanlig at godteskålene kommer på bordet etter at de små er i seng, så derfor skeier vi ut til gangs idag. Ikke verst det på en torsdag…. En fortsatt strålende kveld til alle dere der ute :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Kriblende torsdag…

  1. Kos dere masse og nyt kvelden:) Og tusen takk for hjelpen! Jeg fikk det til:)

    • Hverdagsmamma says:

      Tusen takk, håper du ikke sliter deg helt ut som “alenemamma” :-)
      Flott at jeg kunne være til hjelp – brødet så deilig ut. Ha en fortsatt strålende kveld. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>