Kyllingfilet surret med bacon i form

Ferdig kyllingfilleter surret i bacon i form

 

For en tid tilbake fant jeg en enkel kyllingrett i form i bladet Kamille. Med noen få endringer i oppskriften er denne blitt godt mottatt hjemme hos oss, og anbefales derfor gjerne videre.

 

 

Skjær 600 gram amandinepoteter, 2 pastinakk, 2 gulrøtter, 1 1/2 Granny Smith-eple og 1 rødløk i biter, og legg alt på et dypt steikebrett. Fyll på med 50 gram smør, 1/2 dl lønnesirup, samt salt og pepper. Bland  alt godt sammen.

Krydre 600 gram kyllingfileter og surr 1-2 baconskiver rundt hver filet. Legg kyllingen på toppen og inn imellom grønnsakene. Strø over litt timian.

 

Sett formen i en forvarmet ovn op 220 grader. Stekes ca 40 min til alt er ferdig.

 

Dersom det er mer igjen av retten, så kok opp litt ris, skjær kyllingen i biter og stek alt sammens på stekepannen. Kjempegod restemåltid som blir en ypperlig lunsj :-)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>