Luksustimen

pirat

Jeg har aldri vært noen tilhenger av at barna er med på klubb når vi er på sommerferie i syden. Det er flere grunner til dette;

 • jeg likte det ikke selv den ene (!) gangen jeg prøvde det som barn
 • jeg har en idylliske oppfatningen av at når vi er på ferie så skal vi alle være sammen for å kose oss.
 • eldste jenten prøvde mini klubb for noen år siden, og likte det den gang ikke, noe som nok har forsterket mitt inntrykk av at vi ikke vil benytte oss av dette tilbudet:-)

Den uken vi har vært her så har vi kost oss med Bufo showet hver kveld. Jentene har da med beundring sett på de barna som får komme opp og få diplom og medalje etter å ha deltatt i ulike aktiviteter i løpet av dagen. De to eldste gav derfor beskjed om at de ville på klubb!!! Hverdagspappa synes dette var flott, mens jeg av overnevnte grunner var noe mer skeptisk, men de måtte jo selvfølgelig få lov å prøve…..

Etter å ha avlevert 5 og 8 åringen kl 10. så må jeg innrømme at det var ganske så herlig å gå rundt med bare ett barn. Det er da man blir minnet på hvor rolig tilværelsen som ett barns foreldre var ? Iallefall, plutselig ble det rom for å legge seg ned på en solseng og lese en bok. Jeg må i det hele tatt innrømme at det var fantastisk avslappende. Når to åringen i tillegg sov en time mens hverdagspappa fikk gått og trent, og jeg kunnne nyte livet på en solseng med en drink, så var det virkelig en time ren luksus:-)

Når jentene i tillegg kom strålende fornøyde tilbake og nærmest tagg om at dette bare måtte de få være med på i morgen også, så var det egentlig en vinn vinn situasjon for alle. Greit nok er vi ikke sammen hele tiden, men både jeg og hverdagspappa har om mulig enda mer energi når de kommer tilbake; ikke verst det heller:-)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Luksustimen

 1. Mystify says:

  Har sjøl en mini som ikke er glad i være med på aktivetene på dagtid, bortsett fra tskjortemaling eller vannleker, men han har vært stoooor fan av Bufoshowet siden han var 2 år, og nå er han 9.. hehe..:p Vi var dessverre ikke på noe hotell med Bufo i år, men med Lollo og Bernie, og det var ikke noe spennende, kanskje litt for barnslig..?

  • Hverdagsmamma says:

   Jeg tror vi var litt heldige med at de var to, for eldste mann har aldri vært interessert i å være med på noen klubb tidligere. Nå når det var aktiuelt også for søsteren, så virket det som om det var lettere for dem begge å bli kjent med andre. Dermed så tror jeg det var muligheten til å leke og ha det gøy sammens med andre barn som trakk vel så mye som selve programmet som var på aktivitetene. Dessuten ble de godt kjent med vertene, og fikk dermed være med på mye gøy under showet om kveldene, noe de elsket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *