Merkelapper

Jeg har fått spørsmål om merkelappene som jeg bruker til å merke tingene jeg lager med, og om jeg har egen logo. For å avkrefte det siste først; nei, jeg har definitivt ikke satt i gang produksjon på et nivå der det er behov for det. Samtidig så synes jeg det er greit med et lite merke for å markere hva som er fremme og bak på plagget (gjelder først og fremst plagg jeg syr til ungene), i tillegg så synes jeg at et lite merke ser kult ut :-)

Merkelapper

Etter å ha sjekket ut ulike leverandører fant jeg ut at jeg fikk både stor valgfrihet og forholdsvis rimelige merkelapper hos Ikast etiket. Dermed bestilte jeg meg 200 i lyseblå og 200 i lilla med den enkle teksten Hand made, i tillegg satt jeg på et av de ferdige figur alternativene. Mulighetene er imidlertid mange, og de leverer alt fra navnebånd, stempel, strykemerker og navneskilt. Bokstaver, farger, skrift, størrelser og logo står man selvfølgelig fritt til å velge selv.

merkelapper fra ikast

Leveringen gikk rask og effektiv, så jeg anbefaler gjerne firmaet videre til andre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>