Ny Mac – endelig

Hverdagsmamma: personlig vs privat blogger

Så var den endelig kommet i hus, vår nye Mac Air. Det kriblet nesten litt i magen når jeg åpnet pakken (Apple kan virkelig selge produktene sine – ikke det samme å åpne en grå pappeske, som de hvite boksene deres), og kriblingen ble ikke mindre når selve Mac´n åpenbarte seg; fantastisk liten, nett og lekker:-)
Enkel brukerveiledning gjorde at vi i løpet av kun kort tid var i gang med å bruke maskinen. Nå innledningsvis er Mac´n noe uvant å bruke da endel funksjoner er ulik hva vi er vant til fra pc verden. Jeg brukte eksempelvis litt tid på å finne ut hvordan jeg skulle kopiere et bilde(om noen lurer så merk bildet, gå til rediger boksen øverst på siden og velg kopier. Lim innfant jeg under samme rubrikk). Som hos de andre Apple produktene var det selvfølgelig ikke vanskelig, men alt må læres;-) Regner derfor med at jeg vil ha mange spørsmål fremover, men gleder meg til å utforske.
Sjekk forresten ut neglelakken til hverdagsmamma her jeg sitter ved kjøkkendisken. For en fysioterapeut er det sjelden rom for å ha lange negler, så neglelakk er som regel forbeholdt feriene for min del. I år er det oransjetoner som er blitt min sommerinvestering – litt forfengelig må en hverdagsmamma ha lov til å være:-D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>