Nye Marius gensere

Til tross for at jeg i flere måneder har vært bitt av strikkebasillen, så har jeg enda en vei å gå før jeg kan si at jeg virkelig behersker å skulle strikke etter mønster. Til nå så har prosjektene mine vært såpass enkle at de fint kan kombineres med kvelder foran tv skjermen. Samtidig så er det ikke fritt for at jeg kontinuerlig merker meg med andres strikkeprosjekter og lar meg inspirere, så når jeg er så heldig å ha en kjempeflink svigermor så synes jeg det er på sin plass å vise fram de flotte Marius genserene som hun har strikket til jentene.

Marius genser

Marius genser jente

Selv får jeg fortsette øvingen og håpe at jeg en dag blir like flink, men i mellomtiden gleder jeg meg stort over alle de fine strikkene hennes som barnabarna nyter godt av.

Tusen takk A.J :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to Nye Marius gensere

 1. Viktoria says:

  Nydelige, både jentene og genserne :-)

  Disse med rundfelling er ingen sak å strikke, og de blir så fine. Bare å prøve seg. EN genser, og du er hekta ;-)

  God søndagskveld!

  • Hverdagsmamma says:

   Ja, jeg må snart sette meg ned og finne mer ut av hvordan man sktrikker etter mønster – har kviet meg litt på å komme i gang og ser for meg at det er avansert, men skulle gjerne ha fått til gensre som dette. Kjempeflotte :-)
   En finfin søndagskveld til deg!!

 2. Laila says:

  Å for noen herlige gensere. Vet du hva? Jeg fikk Marius-strikkeboka her. Jeg må også bare prøve meg på noe derfra når min gule genser blir ferdig;)

  Uansett er det veldig gøy å strikke, kos deg med det!

  • Hverdagsmamma says:

   Ja, synes de er skikkelig fine selv, så er veldig fristet til å prøve meg på en til meg selv. Marius boken høres midt i blinken ut, gleder meg til å se hva du ender opp med, både når det gjelder den gule genseren og en evt Marius utgave :-)

 3. Wow, kor heldig du er som har ei så dyktig svigermor! Flotte – både genserane og ungane ;)
  Eg leker med tanken på å strikke ein til litlo, og etter å ha sett desse var det ingen tvil om at ho òg ønska seg ein Marius. Dog er eg ikkje heilt sikker på kva fargar eg skal gå for. Liker både denne og originalen, men lurer på om me skal gå for grått og lilla…
  Er òg frista til å lage ein til meg sjølv, men veit ikkje om eg skal driste med utpå eit slikt prosjekt :)

  • Hverdagsmamma says:

   Ja, hun er kjempeflink så jentene (og jeg) er heldig!! Morsomt at du skulle nevne den grå og lilla, for den har jeg også merket meg med og vurderer å prøve meg på til meg selv. Synes liksom jeg også bør ha en når de små er så fine i sine :-) Gleder meg til å se hva du ender opp med!!
   Ha en fortsatt fin kveld H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>