Nye strikkeprosjekt

Etter forrige innlegg om Litlo og kalen luene så tipset en god venninne meg om bloggen Dronning Maud, og noen fine hjemmestrikkete luemodeller derfra.

Hjemmestrikket lue med oppskrift

Dermed var det bare å finne frem strikkepinnene. Med nyinnkjøpt alpakka/ ull i lilla fra Sandnes, og pinner i størrelse 5, så gikk det ganske så raskt å få ferdig en lue både til meg selv og en til 5 åringen. Når jeg fulgte bloggens anbefalinger om 60 masker, så passet luen best til min datter, så jeg la opp 64 masker til min egen, noe som fungerte fint. Det ble i det hele tatt to enkle og fine pynteluer.

Hjemmestrikket lue med oppskrift

Til bursdagen min tidligere i uken var jeg så heldig å få lydbokspiller, samt lydboken “Historien om Pi“. Snakk om fin gave fra venner som har tenkt at lydbøker er supre å kombinere med min nyinntrufne strikkedille. Så nå spørs det om jeg i det hele tatt vil være tilsnakkende de neste dagene, eller om mor i huset vil drømme seg inn i en verden av nye strikkeprosjekter og historien om de overlevne etter et skipsforlis…..

digiplayer lydboken Historien om Pi

Fortstt god lørdag alle sammen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>