Om HverdagsMamma

Jeg er en 37 år gammel gift mamma med 3 herlige jenter på 5, 8 og 11 år, som med liv og lyst hiver meg inn i bloggverden. Planen er å skrive litt om de opp og nedturer som forekommer i en hektisk småbarnsfamilie.

Etter planen skulle vi ha begynt å bygge ut hjemmet vårt i august 2012. Så langt har kommunen satt en effektiv stopper for dette, men vi lever fortsatt i håpet for vi trenger mer plass. Jeg håper derfor at jeg etterhvert vil kunne blogge mer om hvordan hjemmet vårt skal “bli nytt”. Foreløbig leser jeg blader og blogger for å finne inspirasjon og ideer, og drømmer om å få realisere flere av dem.

Som fysioterapeut kan jeg mye om trening, og jeg er egentlig veldig glad i å være i aktivitet. De siste årene har barn og videreutdanning gjort at jeg i alt for stor grad har bortprioritert trening, men dette er noe jeg virkelig savner å prioritere ytterligere. Satser derfor på at det er lettere å komme igang igjen om jeg deler treningsmål og tips med andre:-)

Tiden får vise hva bloggen min vil handle om, men jeg er iallfall igang!

One Response to Om HverdagsMamma

  1. Anita says:

    Så nydelig bilde av dere <3 Gleder meg veldig til å følge deg videre i bloggen. Du har vært kjempe flink… Kjenner jeg blir litt inspirert :) Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *