Pitapizza

pitapizzaferdig

Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne si at jeg har jenter som gnafser brokkoli og gulrøtter, som synes det er topp med grønnsaker og som spiser dette med glede. Slik er det dessverre ikke, og i stedet for å ta opp kampen og skape dårlig stemning i et håp om å få i de litt mer grønt, så tilpasser jeg noen ganger maten etter hva de faktisk spiser. I kveld ønsket vi voksne oss en enkel pitarett med masse grønnsaker, og derfor laget jeg små pitapizzaer til barna. Dette er utrolig enkelt å tilberede, og noe alle tre synest er veldig godt – en super kombinasjon. Om andre vil prøve det samme så trenger man ikke annet enn det man ofte kan ha i kjøleskapet – idag ble det slik hos oss:

 

Hatting pitabrød, peppes pizza saus, skinke, ost og ananas. 

De gangene hele familien lager seg pitapizzaer til kvelds så pleier jeg å ha skåler med kjøttboller, kjøttdeig, tomat, mais, bacon, løk, sopp o.l., og så kan hver enkelt lage sine egne pizzaer. Både sosialt og godt.

 

 

Pizzaene stekes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 10 minutter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>