Pizzasnurrer

Det ferdige resultatet - pizzasnurrer

Lyst på noe enkelt og godt – hvorfor ikke prøve disse pizzasnurrene. Jeg pleier å lage en ekstra stor porsjon slik at i tillegg til å ha noe godt der og da, så har vi rester som kan fryses ned. Dermed har vi alltid noe i frysen de gangene man vil ha noe ekstra til kvelds, eller vil gi de små litt variasjon til lunsj (med andre ord de gangene vi glemmer å kjøpe brød….)

Oppskrift på pizzasnurrer

Deig: Hell 600 g mel i en bolle. Tilsett 2 ts salt og 1,5 pakke tørrgjær. Bland inn 5 dl lunket vann og 4 ss melange. Tilpass med mer mel etter behov til deigen er jevn og fin. Sette deigen til heving i 20-30 minutter.

Fyll: Skjær opp 100 gram bacon i terninger og en halv løk. Fres dette på steikepannen og tilsett 400 g kjøttdeig.  Steik blandingen godt. Tilsett 1,5 boks med peppes pizza orginale pizzasaus og rør godt inn. Tilsett gjerne mais eller andre grønnsaker etter smak.


Skjelv deigen ut og smør fyllet over. Strø over litt hvitost.

 

Rull deigen sammen, og skjær ca 2 cm biter. Legg de ferdig snurrene på en bakeplate med bakepapir og strø over hvitost.

 

 

Etterhev snurrene i ca 20 minutter. Stekes på 210 grader i 15 -20 minutter. Oppskriften holder til ca 25 store pizzasnurrer

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>