Planleggingsluksus

utsiktMB1

Noen ganger kan planleggingsdager på skole og i barnehage gi rom for litt hverdagsluksus. For hva er vel bedre enn nydelig vær, sene morgener og ingen planer. Hos oss har vi hatt en slik dag idag. Greit nok var hverdagspappa oppe alt kl 06.00, for på den måten å få tid til to timers trening før vi andre i det hele tatt hadde løftet hodet fra puten, men siden dette var selvvalgt så gjelder ikke det helt….. :-)

 

 

Solen skinner og vi har en fantastisk høstdag her i Bergen. De to eldste hadde derfor lyst til å gå alene til senteret. For første gang fikk også 5 åringen gå uten voksne de 2,5 km det tar. Det var noen fornøyde jenter som gikk hånd i hånd avgårde. Når vi andre kjørte forbi 20 minutter senere gikk de fortsatt like fint, så vi var ganske så stolte av dem. Faktisk så stolte at de fikk gå hjem igjen senere på dagen….

2 åringen er helt hektet på bøker, og særlig Kari Grossmanns bøker om Lillesøster er en favoritt.                                         Siden de vi har er lest om og om igjen i lang tid nå så fant vi ut at en tur på bibloteket var på sin plass. Her traff vi andre kjente, så det ble tid til både lek og en liten lesestund. En sen lunsj på Mc Donalds er vel ikke akkurat det sunneste alternativet for en småbarnsfamilie, men noen ganger er det et veldig avslappende alternativ….

Nå når kvelden er kommet har iallefall vi voksne skikkelig lørdagsfølelse, så da er det ekstra herlig å vite at vi bare er kommet til fredag og at vi har to herlige fridager igjen. God helg alle sammen

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>