Premieinnhentingen 🙂

For en tid tilbake så skrev jeg et innlegg om hvordan få barn til å slutte med bleier. Vi har som sagt en 3 åring som vi gjerne skulle sett ble ferdig med bleiene, og den siste uken har vi virkelig gjort en innsats på hjemmebane for å få det til. Hele forrige helg hadde vi fokus på dotrening, og selv om hun endte opp med å gå på toalettet sikkert 20 ganger daglig, så holdt hun seg tørr uten et eneste uhell. Det må siest at hun flere ganger har tigget om å få lov til å ta på seg bleien, og at hun ikke hele tiden var like begeistret for å måtte gå med truse. Med nok lovnader om både kjeks og is, så endte det imidlertid med at motivasjonen for å gå uten oversteg lysten om den bedagelige bleietilværelsen. Iallefall, på mandag var det klart for å gå i barnehagen med bare truse. Siden hun fortsatt går på småbarnsavdelingen så er det ingen av vennene hennes som er sluttet med bleier, og det er ikke fritt for at hun var rimelig stolt.

Uken har videre vært preget av flere avslutningsarrangementer ol., og 3 åringen har klart seg helt fint uten bleier. Så i går kunne vi virkelig slå fast at yngstemann ikke lengre er et bleiebarn, og hun kunne med stolthet få være alene sammen med mamma og pappa på butikken for å kjøpe det som hele tiden har vært det endelige målet; egen Dora film. Det var ikke fritt for at hun var super stolt, og når hun i tillegg fikk prøve Lynet Mcqueen bilen utenfor butikken, så tror jeg hun synes det definitivt var verdt innsatsen.

stoltemma2

Etterhvert så har det blitt færre doturer, og vi er sluttet å spørre om hun må tisse til en hver tid. Det hele var mye enklere å gjennomføre enn hva vi voksne hadde fryktet, og nå gleder vi oss over at 9 år som sammenhengende bleieskiftsarbeidere ser ut til å gå mot slutten.

3 åringen er nå klar for en helg med litt ekstra film titting – noe som er vel fortjent, for vi synes hun har vært kjempeflink. Store bleiefrie jenten vår!!!

stoltemma4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Premieinnhentingen 🙂

  1. Gratulerer! Så stas både for foreldre og 3-åringen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>