Romjulskos

Mange forbinder jul og romjulstid med hytte, ski og hvitkledd landskap. Slik er det ikke for meg! Selv om jeg hører til dem som hvert år krysser fingrene for en hvit jul, så er det på grunn av stemningen det gir, og ikke fordi jeg ønsker å tilbringe tid ute i kulden. Siden hverdagspappa også kan styre sin begeistring for vinteren, så er vi ikke en familie som vinterstid ofte er å finne på fjellet :-)

Jentene derimot, er som barn flest: Snø er topp, og det skal ikke mye snø til før de jublende ikler seg vinterklær og er klar for lek ute. Siden vinteren på vestlandet oftest ikke blir liggende særlig lenge, så gjelder det å benytte muligheten når den er der. Når snøen plutselig kom i romjulen var det derfor bare å finne frem vinterdressene og komme seg ut. Kjempestas å endelig kunne få lage både snømann og snøengler.

Jippi, snø.....

Jippi, snø…..

Endelig nok snø til å få laget snømann

Endelig nok snø til å få laget snømann

Litt finpuss må til

Litt finpuss må til….

Neste dag var det imidlertid lite som minnet om snøleken dagen før….

Og så fort var den borte....

Så fort var snøen borte….

For jentene sin del håper jeg snøen snart er på plass igjen, det hadde vært kjekt om skiene også kunne finnes frem. Særlig for 2 åring hadde det nok vært stas å få prøve ski for første gang. Så får heller mors bekymringer for snømåking og glatte veier vike for lek og moro :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Romjulskos

  1. Liv-Inger says:

    Oi, så fort det skiftet! Fra hvitt til grønt.

    Enig med deg. Stas med hvit jul på grunn av stemningen det gir. Her nord har vi hatt lite som minnet om hvit desember. Men heldigvis, andre juledag kom det, til stor glede for hele nabolaget. Mange i akebakken den dagen!

    Artig å finne bloggen din. Følger deg gjerne inn i 2013! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>