Selvterapi

Så lenge jeg kan huske så har jeg vært en bladoman. Innledningsvis var det Donald Duck som gjaldt, og tirsdagen – når et nytt nummer fant veien i min retning – var uten tvil ukens høydepunkt. Bladet ble lest igjen og igjen, og nøye tatt vare på. Etter hvert ble Donald byttet ut med Starlet, før veien gikk videre til Det nye. Senere eskalerte det helt, og i dag har jeg ikke tall på alle bladabonnementer jeg har vært innom opp gjennom årene. For jeg har alltid vært glad i å lese, men mens jeg ikke klarer å legge fra meg en påbegynt bok, så gir blader mulighet til små pauser i hverdagen. Et stort pluss for søvnen i alle fall :-)

For min del så var jeg faktisk såpass opptatt av blader at når jeg skulle skrive særoppgave i norsk siste året på videregående så var temaet nettopp dette. Jeg husker hvordan jeg ringte rundt til de store forlagene og forhørte meg om målsetninger og visjon, og svarene som gikk igjen var ønske om å gi leserne inspirasjon og en god følelse i hverdagen, og det er vel nettopp dette bladene stort sett er med på å gi. For mens preferanser og favoritter hele tiden endrer seg så har gleden og kosen med et godt blad for min del definitivt vart ved, og blir nærmest som litt selvterapi i hverdagen å regne.

Selv foretrekker jeg å abonnere, og har hver måned et talløst antall blader som blir pløyd gjennom. Det gir alltid en god følelse å åpne postkassen og se noe annet en de vante regningene der (i tillegg er det betydelig billigere enn å skulle kjøpe bladene enkeltvis). Jeg er derfor jevnlig innom Bladkongen for å se etter gode tilbud, og blir aldri skuffet. Så selv om jeg har mine favoritter som jeg ikke klarer meg uten, så finner stadig nye blader veien til postkassen min. I tillegg har det flere ganger vært en god løsning nå gaver skal gis, men forslagene er lik null; de fleste setter pris på en gave som varer lenge. Verdt å tenke på i disse julegavetider!

Uansett, nå er jeg i alle fall klar for å synke ned i godstolen med en bunke uleste blader (i perioder hoper det seg rett og slett litt opp ? ) og et stort glass kald Pepsi Max. Ikke så verst med mørke høstkvelder heller……

bladkongen

En fortsatt riktig god kveld alle sammen 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *